Start Stars Hot News! Selena Gomez počastvovana što deli rođendan sa kraljevskom bebom: “To je tako...

Selena Gomez počastvovana što deli rođendan sa kraljevskom bebom: “To je tako kul!”

SHARE

selena gomez

Selena Gomez je otkrila da je veoma uzbuđena što deli rođendan sa princom Georgeom, sinom Kate Middleton i princa Williama.

Budući britanski kralj rođen je u ponedeljak, istog dana kada je glumica i pevačica proslavila svoj 21. rođendan, ali izgleda da je Selena bila srećnija zbog njegovog rođenja nego zbog svog rođendana.
“Nikada to neću zaboraviti. Svi će da mi čestitaju rođendan, a ja ću da im odgovaram: ‘Molim vas, danas je rođendan rkaljevskoj bebi,'” rekla je Selena u razgovoru za E! News.
Na pitanje kako je saznala za vest da se Kate Middleton porodila, pevačica se prisetila da je tada radila, ali da je pratila sve nove informacije o porođaju. “To je ludo, mislim da je to tako kul! Imala sam posla tog dana, na svoj rođendan, pa su me svi obaveštavali sa novostima o kraljevskoj bebi. Tako sam počastvovana.”
Ona je otkrila da se sjajno provela na svojoj rođendanskoj žurki u jednom restoranu u Zapadnom Holivudu, a gostujući kod Jaya Lenoa priznala je da je popila jedan viski, te da je zbog toga malo mamurna. Dodala je da se slavlje nastavlja, te da će ovog vikenda proslaviti sa porodicom i prijateljima.
“Imala sam večeru sa prijateljima, a žurku ću imati za vikend. Veoma sam uzbuđena, žurka će biti u ‘gypsy’ stilu. Nosićemo suknje i tetovaže i imaćemo trbušne plesačice. Biće zabavno.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR