288
Selena Gomez plaća veliki novac kozmetičkoj kući kako ne bi išla na...

Selena Gomez plaća veliki novac kozmetičkoj kući kako ne bi išla na sud?

288
SHARE

Exclusive... Selena Gomez Out For Lunch In Century City

Kako prenosi TMZ, kompanija Adrenalina Inc. tužila je glumicu i pevačicu tvrdeći kako ona nije promovisala njihove parfeme, iako se ugovorom obavezala na tako nešto.

Navodno, cela stvarno neće na sud jer se Selena složila da plati kaznu koja će iznositi više stotina hiljada dolara. Tužba je inače bila pokreta još u aprilu, a u njoj je stojalo kako su Sel i njen tim stalno izmišljali razloge kako da prekinu saradnju. Sa druge strane strane, Selena je tvrdila kako je kompanija nju prevarila, jer se ispostavilo da oni nemaju novca da proizvedu miris koji je ona trebalo da promoviše.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

17 KOMENTARA

  1. pa ako je ona htela da ih tuzi,zasto nije?nego su oni nju?da nije ona bila kriva,tuzila bi ona njih,a ne obrnuto.svoje obaveze treba ispunjavati ako si se vec obavezao na to

    • Informisi se pre nego sto osudis nekoga. Ovo je cista laz..
      Dokaz tome jeste sto Selena na svojim koncertima PRODAJE TE PARFEME.. -.- Moja drugarica je kupila Vivamore (Nova verzija Seleninog parfema koja je izasla pre mesec dana) sto znaci da komplanija idalje radi na proizvodnji.

  2. Bravo, izvinite sto ovde pisem I opet pisem, ali hocete li da objavite da Little Mix objavljuje u ponedeljak 2.album I da su objavile listu pesama? Molim vas, to sam vas pitala, ali nista niste objavili…

  3. @Bravo da li ce uskoro ili ovih dana biti vesti o Beyonce?Plizz odgovorite.Inace sto se ovoga tice da je postovala ugovor i promovisala proizvod ne bi doslo do ovog.

  4. @jasamja ona ih je tuzila za tvoju informaciju,sve novine su o tome pisale ali parnicu nije mogla da nastavi zbog turneje i filmova koje je u to vrijeme snimala i zato je odustala..a ona nije ni zelela da ih tuzi,dok nisu oni nju tuzili bez razloga.da slazem se,svoje obaveze treba ispunjavati,ali vidis Adrenalina Inc nije ispunila svoje obaveze iako se obavezala na to ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.