710
Selena Gomez peva na posthumnom albumu svog idola i imenjakinje

Selena Gomez peva na posthumnom albumu svog idola i imenjakinje

710
SHARE

Mlada pevačica zapevaće na na albumu čast meksičke pevačice Selene koja je tragično nastradala 1995. godine.

null

Selena Gomez ističe Selenu kao jednog od svojih velikih idola, pa je jako srećna što će otpevati njen hit “Bidi Bidi Bom Bom” koji je će se pojaviti na albumu “Enamorada de Ti”. Za E! News Sel je rekla kako je razgovarala sa ocem pokojne pevačice i da je bila oduševljena kad joj se on obratio rečima: “Želim da ti zahvalim što si učestvovala na ovom projektu”, na šta mu je odgovorila: “Strašno sam počastvovana što ste se setili mene.”

null

32 KOMENTARA

  1. evo ti!!!ukucaj na yootube SELENA GOMEZ A YEAR WITHOUT RAIN (LIVE @ GOOD MORNING AMERICA  09/23/10)…..ia hajde slusaj pa se javi!!!

  2. @biberka forever zasto bi sel umrla?jer ti volis justina?samo da znas justin tebe ne voli niti jednog ko nju tako mrzi………AKO VAS NEKO MRZI ON U STVARI NE MRZI VAS,ON MRZI SEBE JER NIJE ODRAZ ONOGA STO STE VI STO ON ZELI POSTATI………

    • @docaselenator:) alo devojko smirise niko nije rekao da je nevoli pod jedan a pod dva ja sam procitala komentare na youtube-u ispod njenih nekih pesama …ZNACI ISKULIRAJ MALO!

  3. vi sto volite justina(i ja ga volim)…nevolite sel zato sto mu je ona cura i vi nista nemozete da postignete sto se toga tice tako da….ON JE NJEN I SAMO NJENE VAMA JE SAMO U SNOVIMA…… hahahhahha

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.