235
Selena Gomez: Otvoreno o odnosu sa Justinom Bieberom

Selena Gomez: Otvoreno o odnosu sa Justinom Bieberom

235
SHARE

null

Selena Gomez gostovala je na stranicama časopisa InStyle gde je otkrila kako jednostavnije nije mogla a da se ne zaljubi u Jusa.

Ona ističe kako jednostavno ne može da kontroliše svoje emocije, već se zabavlja s osobom za koju joj srce kaže da je prava. “Ne možete birati s kim ćete izlaziti. Ne znam šta želim. Još sam dete i raskidi su normalna pojava. Moram proći kroz sve emocije i osetiti ih. Radim ono što volim, sa mojim prijateljima sam a i Justin je dobro”, rekla je.

null

U međuvremenu, jedan izvor za HollywoodLife potvrđuje kako nekadašnji par definitivno pokušava da oživi svoju vezu. “Selena i Justin nigde ne žure. Pričaju preko telefona i pokušavaju da razreše sve nesuglasice. Justin zna da mora puno toga da učini, ali oboje se trude da budu bolje osobe. Odrastaju i još uvek su opsednuti jedno drugim”, prenosi jedan izvor.

IZVOR: Life Content

23 KOMENTARA

  1. o-a-f-j-b Slazem se sa tobom. Mislim da ce ga Selena ponovo iskoristiti! Bolje mu je bez nje… Navici ce se on… Ima toliko devojaka koje lude za njim. Nemam nista protiv Selene i necu da je vredjam ili da pisem kako ce se pomiriti jer izlazi njen novi album ili da ce ga iskoristiti. Ne zelim svadje sa selenatorima. Svako ima svoje misljenje. Justin ce je preboleti kad-tad. Mislim da je za oboje bolje da se ne pomire odmah. Neka neko vreme budu prijatelji. Tako je bolje. A posle… Pa videcemo!
    JUS!!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.