362
Selena Gomez otkriva: Zayn Malik je najzgodniji član One Directiona!

Selena Gomez otkriva: Zayn Malik je najzgodniji član One Directiona!

362
SHARE

20130827137757980141692

Selena Gomez je početkom ove godine već ispričala medijima kako bi od svih članova One Directiona najradije poljubila Zayna Malika, a sad je još jednom napomenula koliko joj se on dopada.

Razgovarajući s novinarima, ona je ponovila svoj stav, rekavši da joj se Zayn toliko sviđa jer je jednostavno vrlo sladak! Sigurni smo da se njegova verenica Perrie Edwards zbog toga neće naljutiti!

20130827137757978770496

Selena je nedavno pričala o svom ljubavnom životu, otkrivši kako je pogađaju glasine u tabloidima. “To me zaista dotakne. Ja sam ljudsko biće i osećam te emocije kad ljudi pričaju o vama. To nikad nije dobro jer se u pola slučajeva radi o glupostima. U stvarnosti, ja odlazim do prodavnice da kupim hranu, ali mediji od toga naprave priču u fazonu ‘Evo je, vozi se na neko tajno mesto.’ Kad je reč o ljubavi, vrlo sam izbirljiva – tražim neko ko će me voleti ovakvu kakva jesam, a ne zbog stvari koje me okružuju.”

Autor: Life Content

29 KOMENTARA

  1. Nije rekla da bi ga poljubila nego kad su je pitali ko joj je najlepsi iz 1D ona je rekla da je Zayn,zato sto je sladak. A niste napisali da je donirala 3,3 miliona dolara UNICEF-u

  2. Oboje su mi PREdragi, ali ipak više volim Zerrie. :D
    Selena ima dobar ukus. ;) Prvo Justin, pa joj se sviđa Zayn, još samo i Harry i ima ukus kao i ja. :”D :*

  3. Sta se lozite odma?I ona je bolja od Perrie milijardu puta,ko bi cuo za tu Perrie i za njen propali bend da nema Zayna?!! ZAYLENA FOREVER<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.