387
Selena Gomez otkriva: Samo jedan dečko me je pozvao na dejt!

Selena Gomez otkriva: Samo jedan dečko me je pozvao na dejt!

387
SHARE

Selena Gomez

Iako važi za jednu od najpoželjnih žena sveta, Selena Gomez kaže kako je se momci i dalje jako plaše, pa ni za živu glavu ne pokušavaju da joj priđu.

Sel kaže kako nakon raskida s Justinom nije bila na dejtu niti sa jednim momkom. “Znate li da me je do sad samo jedan dečko pozvao da izađemo i to je to?”, objasnila je ona u jednom radio intervjuu. Šokiran tim priznajem, voditelj se ponudio da je on izvede na dejt ali pevačica i glumica mu je spremno odgovorila: “Reći ću tebi isto što i tom momku. Hvala ti mnogo, ali trenutno ne želim dečka. Šta bude, biće, ali uživam u tome što sam sama.”

Selena Gomez

Selena kaže i kako ne veruje u teoriju da nakon raskida treba ostati sam onoliko dugo koliko ste bili u vezi. “Ne mislim da je to tačno jer vam to zaokupljuje um, pa mislite, ‘Bićeš u redu, samo je potrebno da uradiš ovo, a ta i ta količina vremena ti to omogućava. Ako se zaljubite, onda se zaljubite. Ako ne, onda ne”, dodala je.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

10 KOMENTARA

  1. Kako je savrsena, dusa mojaa…stvarno bih zelela da se ona i Justin pomiree :D

    @Bravo slazem se sa SERBIA NEEDS ONE DIRECTION (Directioner #1) vas sajt je toliko dobar i mialim da ste stvarno uspesni, trebalo bi da napravite aplikaciju za Android ♥

  2. Ne treba ti decko da bi ti bilo sve savrseno,ali bi volela da se ona i Justin pomiree!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥

  3. Kako je savrsena,pa ni ja joj ne bih prisla od straha da bi me ispalila…Selenator sam,samo mi nije jasno sto trazi da je neko zove na dejt kada na kraju kaze kako ne zeli trentuno decka?Je l’ to kao u fazonu da ga ne bi povredila pa to kaze ili?Ne razumem
    Savrsenaa!!<3 treba biti ponovo sa Jusom ali morao bi i on da se promeni!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.