Start Stars Hot News! Selena Gomez otkrila u koju poznatu ličnost je tajno zaljubljena

Selena Gomez otkrila u koju poznatu ličnost je tajno zaljubljena

SHARE

selena

Selena Gomez očigledno smatra da godine nisu prepreka za ljubav, pošto je priznala da je tajno zaljubljena od Georga Clooneyja, koji je od nje stariji čak 31 godinu!

Dvadesetjednogodišnja pevačica i glumica koja je singl od kada je raskinula sa Justinom Bieberom, otkrila je da joj se ranije dopadao glumac Logan Lerman, poznat po ulogama u filmovima “Perks of Being a Wallflower” i “Percy Jackson”, ali je sada “bacila oko” na znatno starijeg kolegu. U razgovoru za E! News, novinar je pitao selenu da li ima simpatiju, na šta je ona odgovorila: “Pa, ranije sam rekla da je to Logan Lerman, a sada je to George Clooney”, kroz osmeh je rekla Selena.
Pevačica hita “Come and Get It” i dalje je okružena glasina da između nje i Justina Biebera još uvek postoje emocije, ali izvori kažu da su je mama Mandy i očuh Brian Teefey ubeđivali da je za nju bolje da se kloni slavnog pevača. “Rekli su joj da je Justin loša osoba i da je bolje da zaboravi na njege, jer u suprotnom oni neće biti deo njenog života, uključujući i njenu sestricu Gracie Elliot”, otkrio je izvor.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR