881
Selena Gomez ostavila Justina zbog afere s obožavateljkom?

Selena Gomez ostavila Justina zbog afere s obožavateljkom?

881
SHARE

Samo nekoliko dana nakon što je Mariah Yeater optužila Justina Biebera da je on otac njenog malog sina, Justinova devojka Selena Gomez navodno je raskinula vezu s pevačem.

Prema pisanju američkih medija, Selena je s Justinom prekinula osam meseci dugu vezu ovog vikenda, ali prekid kriju od javnosti. “Selena je prekinula vezu s Justinom u subotu”, tvrdi bliski izvor koji dodaje kako je Selena zasad pristala to da drži u javnosti zbog njegovog menadžmenta koji ju je molio da sačeka kako bi se smanjio pritisak javnosti na Justina radi afere s obožavateljkom.

“Njegov menadžment sprovodi kontrolu štete i žele da se Selena još neko vreme pojavljuje blizu Justina jer se boje da bi javnost njihov raskid mogla da doživi kao Justinovo priznanje da je spavao sa obožavateljkom”, tvrdi izvor.

24 KOMENTARA

  1. Selena da ga voli bila bi tu uz njega dok mu je tesko … jer nije lako kad te neko optuzi da si otac djeteta a ti nisi …. mislim totalno glupo sa njene strana … ali ipak nema teorije da su prekinuli jer ipak je to Jelena i mi to volimo i podrzavamo , a i kako znamo Bravo je vec pisao da su Jus i Sel raskinuli a nisu .. tako ovo moze samo da bube trac ….. ipak @LOVEJELENA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.