Start Stars Hot News! Selena Gomez ostala bez teksta: Justin Bieber na dejtu sa modelom Victoria’s...

Selena Gomez ostala bez teksta: Justin Bieber na dejtu sa modelom Victoria’s Secreta!

SHARE

Justin i model Barbara Palvin ovih dana provode dosta vremena zajedno, a pevaču ne smeta čak ni to što je ona rekla da ne voli Selenu Gomez!

null

null

Justin i atraktivna brineta viđeni su zajedno u bekstejdžu Victoria’ Secret Fashion Showa gde su oboje nastupali, a Barbara je na svoj Twitter postavila njihovu zajedničku fotku. Ipak to nije bilo sve – njih dvoje dan kasnije zajedno su otišli kako bi gledali predstavu “Lion King” u Njujorku, a Jusov prijatelj Lil Twist postavio je sliku pevača i modela pre nego što su izašli. Justina su fotografi uhvatili ispred pozorišta, ali on nije bio preterano srećan zbog toga, možda baš zato što je svoj susret sa Barbarom želeo da sačuva od javnosti.

null

Jusu izgleda ne smeta što je Barbara javno rekla da joj se uopšte ne dopada njegova devojka Selena Gomez. U vebčetu sa svojim fanovima neko ju je zamolio da otpeva pesmu, a ona je rekla kako neka pesme Selene ne dolazi u obzir. “Inače, ne volim Selenu Gomez”, rekla je. Ovo možete i sami čuti na 3:30 u videu.

http://youtu.be/bjt6AJlQ6hI

Selena je ostala bez teksta – na svom Twitteru samo je retvitovala zajedničku fotku Jusa i Barbare a umesto teksta stavila je “……”. Barbara se kasnije oglasila na Twitteru rekavši fanovima: “Zdravo svima. Molim vas, smirite se. On je samo vaš :)”

OSTAVI KOMENTAR