170
Selena Gomez odlučila da nakon raskida neko vreme ostane sama

Selena Gomez odlučila da nakon raskida neko vreme ostane sama

170
SHARE

null

Neki mediji povezali su Selenu Gomez s glumcem Joshom Hutchersonom jer su njih dvoje viđeni kako se zabavljaju nakon dodele Zlatnih globusa, ali Sel očigledno nema nameru da traži zamenu za Biebsa.

null

Justin i Selena zvanično nisu raskinuli, ali niko ih nije video zajedno u 2013. godini niti se njih dvoje oglašavaju povodom svega. RadarOnline ipak tvrdi da je Selena sama i da nema nameru da traži novog dečka. “Selena se na neko vreme odriče momaka”, objašnjavam izvor. “Želi da bude slobodna i radi šta god poželi, ne brinuću o bilo kome osim sebi. Mnogo je vremena prošla od kako je mogla to da radi. Tako da, za sad samo želi da izlazi sa svojim drugaricama i nema obaveza prema momcima.”

IZVOR: Life Content
FOTO: Vogue

10 KOMENTARA

  1. I treba…mlada je,ima vremena.Ali se ipak nadam da ce se pomiriti sa Justinom,jer su stvarno stvoreni jedno za drugo..Bolje da malo bude sama,ne kao Taylor koja ce za manje od mesec dana naci novu zrtvu.Dislajkujte ako hocete,to je cinjenica.

  2. prestanite izvori !!!! sta oni ima da objasnjavaju jer oni zive njen zivot jer oni znaju koga je volela sta je radila i kako se oseca ?! naravno da ne,mediji su najgora stvar koja moze da vas unisti ,selena to ne zasluzuje,resi ce sama da li ce da se vrati jusu ili ce da bude s ovim joshom. njena stvar i kraj !!!!! SMUCILO MI SE VISE TE IZVORI TE IZVORI ONI,PA NE ZIVIMO MI OD IZVORA KOJI PRENOSE PA DA IH NEPRESTALNO SPOMINJETE ..selena goodluck my dear <<<<<<<333333333333333333333 love U,everything the best ^^

  3. izvor ovo izvor ono alo bre smorili ste i moju babu sa tim -.- neka radi sta hoce sta to vas zabole!!!!!! mada dal i oni vise da se oglase,njima kao da prija da se sto vise pise o tome a ovamo im smeta kad svoje ime vide svuda -.- pa i oni su malo krivi kad ostavljaju u neizvesnost SVE!!! i ako zaista postuju svoje fanove neka se oglase vec jednom jesu ili nisu vise zajedno!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.