1591
Selena Gomez odaje počast Britney Spears

Selena Gomez odaje počast Britney Spears

1591
SHARE

Mlada devojka Justina Biebera, Selena Gomez, planira da na predstojećoj turneji oda počast Britney Spears.

Priznala je da je nervozna zbog toga što će uskoro to uraditi, ali Britney je njena junakinja i smatra da bi mladi morali da više cene sve što je napravila.

“Radimo na tome da odam počast Britneyinom radu, i ja sam jako zauzeta i nervoza zbog toga jer obožavam Britney. Shvatila sam da to moram da uradim. Uradićemo njen hit “Baby One More Time”, probaćemo da obradimo “Toxic”, a možda ubacimo i ove nove stvari”, izjavila je Selena.

Njene plesne pokrete neće skidati. “Neću ni pokušavati, ona je predobra, ne bih htela da je izmasakriram na taj način. Samo želim poručiti da je sjajna”, izjavila je Gomez. Zaključila je sve rečima kako je Britneyin nastup bio prvi koji je videla uživo, a upravo zbog toga je odlučila da postane pop zvezda.

109 KOMENTARA

 1. Mlada devojka Justina Biebera, Selena Gomez, IZVINITE AKO CETE JE OD SADA OVAKO PREDSTAVLJATI SAMO MOGU DA KAZEM JEL STE VI BRE NORMALNI!!!! Devojka je nezavisni umetnik a to sto ja napravila los odabir momka je njen problem i na znaci DA AKO JE NEKO U VEZI SA NEKI POSTAJE NJEGOVA LICNA SVOJINA!!! nemozete je prvenstveno tako oslovljavati, to mmoze da se navede ali tek posle pravog i punog imena!!!

  • Potpunno se slazem svaka cast..
   Ljepsa je on od njega..
   i zasto ne pise na njegovim clancima… momAk lijepe seleene gomez

   ON NEMa nikakav talenat osim da cvili i to naziva pjesmama .. ,,pjeva,, emocionalne pjesme, uz to izgleda kao 9-godisnjak pa se cure sazale na njeg i zaljube se..
   Nije ni ona pretalentirana ali on nije nista bolji od nje!!!Otvorite oci ljudii!!

 2. da li je ova mala pored Selena…BRKATA…c.c.c..>xexexexxe?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.