970
Selena Gomez: “Obožavam Justinov smisao za humor”

Selena Gomez: “Obožavam Justinov smisao za humor”

970
SHARE

Glumica i pevačica Selena Gomez, koja je u vezi s godinu dana mlađim Justinom Bieberom, izjavila je kako kod svog dečka prosto obožava njegov smisao za humor.

Naime, 19-godišnjakinja je izjavila da je Justin zasmejava toliko da se ponekad čak i rasplače. “Znate kako je to kad volite nesavršenu osobu savršeno. Svako je drugačiji, i svako ima svoje mane, ali upravo zbog toga su predivni. Poverenje u neku osobu je začuđujuće. Kada to primetiš jednostavno shvatiš da je to sjajno. Ja sam jedna od onih ljudi da, kad sam zaljubljena, jednostavno se tome prepustim. Lepo je imati nekoga kraj sebe ko te razume. Justin uvek dođe s mnogo zanimljivih stvari i vrlo često ima pravo u onome što misli i govori. Kod njega jednostavno obožavam taj smisao za humor”, izjavila je Selena.

37 KOMENTARA

 1. JA IH OBOJE OBOZAVAM I PODRZAVAM . OSTAVITE JE NA MIRU. AKO JE JUSTIN SRECAN NEKA VAM BUDE DOVOLJNO (TOBOZNJI NJEGOVI FANOVI)

  • POTPUNO TE PODRZAVAM!!! MISLIM DA IMAM DOBRO PREZIME UZ “SLINA”
   NPR. “GOVNEZ”!!! XD XD XD X D XD XD XD
   PLZ ODGOVORI STA MISLIS O TOME
   SORRYYYYYYYYY GOVNEZ FANOVI ALI ISTINA JE ISTINA

 2. A dajte ako ne volite Selenu ne morate komentarisete tamo gde su ovovsti o njoj! Komentarisite temo gde su novosti o zvezdama koje vi volite! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.