Start Stars Hot News! Selena Gomez čeka Selenatore: Osvoji put u Njujork i upoznavanje sa njom!

Selena Gomez čeka Selenatore: Osvoji put u Njujork i upoznavanje sa njom!

SHARE

Los Anđeles probudio se danas uz šašave jarko zelene postere i banere razapete po čitavom gradu. Glumica, pevačica i dizajnerka Selena Gomez i grupa tinejdžera proslavili su njeno novo partnerstvo sa brendom adidas NEO.

null

Nestašne i zanimljive ludorije razigrano su saopštavale da je tinejdžerski lajfstajl brend, adidas NEO, dodelio Seleni Gomez ulogu nove svetske ikone stila i gostujuće dizajnerke kroz trogodišnje partnerstvo, do kraja 2015. godine.

null

Selena će, počevši od kolekcije jesen/zima 2013, dizajnirati i učestvovati u razvoju novih kolekcija. Ona će biti zaštitno lice svih sezonskih kolekcija i pojavljivaće se u medijima, kao i u reklamnim kampanjama, od februara naredne godine. Selena će izabrati svoje omiljene komade garderobe i na taj način će sa svojim fanovima deliti svoj lični stil. Selena Gomez kaže da je adidas NEO sasvim novi brend za tinejdžere, predstavlja stil zanimljiv i lagan za nošenje i da je za nju savršen.

null

“Srećna sam zbog ovog partnersta jer NEO zaista brine o stilu, a ujedno se i zabavlja sa modom, tako da mi omogućava da budem svoja. To je nešto što mi je oduvek bilo veoma bitno, kao i mojim fanovima, da znaju da mogu da nađu svoj izraz dok nose odeću koju žele, a koja im je i udobna”, ushićeno je rekla Gomez.

Fanovi mogu da vide kako Selena luduje na ulicama Los Anđelesa na www.facebook.com/adidasneolabel, gde imaju i priliku da se takmiče u kvizu i ukoliko pobede dobijaju mogućnost da upoznaju Selenu u okviru NEO modnog događaja, koji će biti održan u februaru naredne godine u Njujorku. Na fejsbuku, fanovi će dobiti priliku da odgovore na pitanja na temu filma o Seleninom ludovanju i tako osvoje plaćen put za dve osobe, u Njujork, gde će upoznati Selenu.

Za više informacija posetite www.adidas.com/NEO

OSTAVI KOMENTAR