Start Stars Hot News! Selena Gomez o tajni svog uspeha: Najvažnije je da se okružite dobrim...

Selena Gomez o tajni svog uspeha: Najvažnije je da se okružite dobrim prijateljima

SHARE

taylor selena

Selena Gomez jedna je od retkih zvezda koje su uspele da izbegnu previše skandala, uprkos tome što je odrastala u centru pažnje javnosti, a slavna pevačica i glumica objasnila je da je to zbog toga što se okružila dobrim prijateljima, uključujući i Taylor Swift.

U razgovoru za HollywoodLife na premijeri svog novog filma “Getaway” u Los Anđelesu, Selena je objasnila tajnu svog uspeha: “Okružila sam se dobrim ljudima. Snažno verojem da je to veoma važno u životu. S kim si takav si, a to je meni posebno važno dok sam na turneji. Imam jaku porodicu i dobre prijatelje. Želim da radim samo one stvari zbog kojih će me drugi poštovati”, rekla je ona.
Jedan od Seleninih najjačih oslonaca je, kako kaže, njena koleginica i prijateljica Taylor Swift. “Ona je sjajna. Srećna sam što mi je ona prijateljica.” Skromna zvezda kaže da, osim Taylor nema mnogo prijatelja iz sveta poznatih. “Lepo je kad te ljudi prepoznaju kada ste u velikom društvu, kao na dodeli VMA. Obično svi misle da poznajem dosta ljudi, ali to nije istina, ja nisam toliko kul.”
Selena je očigledno spremna da zaštiti svoju prijateljicu, pa je odbila na odgovori na pitanje o incidentu koji se desio na VMA, kada je Taylor navodno poručila svom bivšem, Harryju Stylesu, da ućuti, dok je on na bini prezentovao nagradu. Na pitanje novinara da prokomentariše ovaj događaj, Selena je kratko odgovorila: “Ni ne pokušavaj to sa mnom”, te kasnije izjavila: “Mislim da devojke moraju da pružaju veću podršku jedne drugima. Taylor je takva devojka. Mi smo prijateljice već pet godina. Ona je veoma jaka, nije joj stalo do toga šta drugi misle i zato me ona inspiriše.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR