527
Selena Gomez o svom privatnom životu: Znam šta zaslužujem!

Selena Gomez o svom privatnom životu: Znam šta zaslužujem!

527
SHARE

Selena Gomez ovih dana zauzeta je promovisanjem svog novog singla “Come And Get It”, ali je ipak izdvojila svoje dragoceno vreme da sa novinarima porazgovara i o stvarima koji se ne tiču njene karijere.

Dvadesetogodišnja pevačica i glumica, koja je trenutno u poseti Torontu, gostovala je u jednoj emsiji, gde ju je novinar pitao kako je podnela odrastanje u centru pažnje javnosti. “Mislim da je prvo i najvažnije to što znam šta mogu da podnesem, a šta ne”, objasnila je ona i dodala: “Takođe, kao žena mislim da je važno što znam šta zaslužujem, a šta ne zaslužujem, i to se odnosi i na moju karijeru, ali i na moj privatni život.”
Priznajući da su njeni najbliži odraz njene ličnosti, otkrila je i sledeće: “S kim si, takav si. Moraš da se okružiš pozitivnim ljudima koji će te ohrabriti i pomoći ti. Srećna sam što imam prijatelje koji su takođe u ovom poslu, ali i one koji se bave potpuno drugim stvarima”, rekla je Selena

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Ona je super pevacica i zna sta je najbolje za nju.Ako voli Jusa neka se pomiri a ako ne ne mora ni da se pomiri sa njim.Ja postujem njeno misljenje i nisam kao drugi hejteri da kada im je dosadno dolaze i pisu svasta o mom idolu.Kao sto je @Eric Saade..Ja ne volim Erica ali ga postujem..Zato posuj i ti Selenu da ne bih ja pisala svasta o Ericu.
    SELFOREVER. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.