Start Stars Hot News! Selena Gomez o slavi, karijeri i ljubavi: Veoma sam izbirljiva kad su...

Selena Gomez o slavi, karijeri i ljubavi: Veoma sam izbirljiva kad su momci u pitanju

SHARE

selena gomez

Selena Gomez dostigla je vrhunac svoje dosadašnje karijere: pored novog albuma kojim je oduševila fanove i privukla još veći broj obožavalaca, ona je trenutno i na turneji, a istovremeno promoviše i svoj novi film “Getaway”.

U intervjuu za NY Daily News, glumica i pevačica koja je karijeru započela u seriji “Wizards of Waverly Place”, priznala je da je nervira što se mediji više fokusiraju na njen privatni život nego na njenu karijeru. “To me pogađa. I ja sam ljudsko biće i imam razne emocije kada ljudi pričaju o meni. To nikad nije dobar osećaj jer u pola slučajeva to su gluposti i neistine. U stvarnom svetu, ja bih sela u auto, odvezla se do prodavnice i kupila hranu. U medijskom svetu, ja sam se odvezla na neko tajno mesto. To je sve postalo previše, sreća pa oko sebe imam dobre ljude”, priznala je Selena.
Ona kaže da je za nju bio neočekivano kada je novim albumom osvojila sam vrh Billboard top liste i sa prvog mesta svrgnula Jay Zija. “Osećaj je bio sjajan, ali sam bila pomalo nervozna. Nisam očekivala da ću dospeti do prvog mesta. Bilo je ludo nakon četiri albuma da sa četvrtim osvojim prvo mesto… Kao da sam isprobavala sve muzičke stilove sve dok nisam pronašla svoj zvuk.”
Selenin ljubavni život uvek je zanimljiv medijima pošto su je nakon raskida sa Justinom Bieberom povezivali sa brojnim momcima. Ipak, ona tvrdi da još uvek nije pronašla onog pravog: “Veoma sam izbirljiva. Samouverena sam i verujem da svako treba da ima nekoga ko će ga voleti zbog onog što jeste. Najteži deo je pronaći nekoga ko će voleti moju suštinu.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR