189
Selena Gomez o Georgeu Shelleyu: “Nikad me nije pozvao… uvređena sam!”

Selena Gomez o Georgeu Shelleyu: “Nikad me nije pozvao… uvređena sam!”

189
SHARE

PARIS : Selena Gomez spotted in Paris

Selena Gomez pre nekoliko meseci zamolila je George Shelleya iz grupe Union J da joj se javi kad ona sledeći put bude u Londonu, ali Sel kaže kako on to nije učinio!

Razgovarajući za radio stanicu Capital FM, Selena je otkrila kako je George nije pozvao dok je ona bila u Londonu u okviru svoje “Stars Dance turneje”. “Pa, kad sam već ovde, da vam kažem kako sam vrlo uvređena što me nije zvao George iz Union J. Uvređena sam, stvarno sam uvređena… bila sam u fazonu ‘Ma daj'”, ispričala je Selena kroz smeh.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. A prije mjesec dana oni su bili zajedno,kako TMZ  rece.Mediji kao da nemaju drugog posla nego da normalne zvijezde pokusavaju ocrnit.Na kraju ispade da je nije ni nazvao.Lol.

  2. Ma smij seti Selena nek te samo Juju ceka..omg koja likusa pravi se kraljica.. -.-”
    Volela sam je al sada :/  posle Hearbreakera

  3. Toliko  o tome da su proveli noc zajedno i da je ona kako ono kazu @lallala i @jasamja selena kurva  i  laka zenska.oni se ni telefonom  nisu culi-.-

  4. Ona nije likusa. To sto se njoj svidja neki tamo, to ne znaci da je zabole dupe za sve sto se desilo! Citajte vesti koje su malo pre izbacene kao naprimer da ju je pogodila Jusova pesma Heartbreaker .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.