Start Stars Hot News! Selena Gomez: “Niko ne želi da me pozove na dejt”

Selena Gomez: “Niko ne želi da me pozove na dejt”

SHARE

null

Govoreći za časopis Harpers Bazaar Selena Gomez istakla je kako nema nameru da u skorije vreme pronađe zamenu za Justina Biebera, s kim je dve godine bila u vezi.

Selena kaže da joj momci svakako ne prilaze, verujući da je to posledica toga što se uglavnom ne oblači posebno upadljivo. “Uvek izgledam ovako”, objasnila je pokazujući na svoj veliki štrikani šal i košulju. “Izgledam dobro samo na nekoj dodeli nagrada.” Glumica i pevačica ističe i kako zna da je gotovo nemoguće da bude u vezi s nekim običnim momkom, koji nije deo zabavne industrije. “Bila sam sa momcima koji nisu u ovom poslu a to je jako teško i stresno. Moj prvi dečko nije bio u šoubiznisu pa se izdešavalo svašta a ja sam se zbog svega loše osećala”, objasnila je.

null

Ona kaže da je zabavljanje komplikovano čak i kad ste u vezi s nekim ko se bavi vašim poslom. “Teško mi je da verujem ljudima i budem otvorena, jer to ne mogu. To je jedna od loših stvari vezanih za ovu industriju, bojite se svakoga i njihovih motiva. Tužno je to, ali tako branite sebe.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR