567
Selena Gomez: “Nekad mislim da nisam dovoljno dobar za svoju mamu”

Selena Gomez: “Nekad mislim da nisam dovoljno dobar za svoju mamu”

567
SHARE

Glumica Selena Gomez uvek je isticala kako ima čvrst i prijatan odnos s svojom majkom, ali u jednom intervjuu priznala je i kako oseća određeni pritisak s njene strane.

“Sećam se da nisam ništa razumela kad su moji roditelji odlučili da se rastanu. Krivila sam majku mnogo zbog toga. Htela sam svoju  porodicu vrlo jako i da njih dvoje budu zajedno. Veoma sam se ljutila na mamu, a i danas osećam da ponekad nisam dovoljno dobra za nju. Trudim se da je učinim ponosnom”, ispričala je Selena.

Dodala je i kako joj je bilo jako teško kad ju je mama prijavila na prve audicije i kad je radila na svojim prvim ulogama, a tada joj nije bilo ni 6 godina.

18 KOMENTARA

  1. Bravo za naslov BRAVO! Selena Gomez: Nekad mislim da nisam dovoljno ,,DOBAR,, za svoju mamu. Jel ona muško ili žensko?!Verovatno je vest pisao neki klinac od 7 godina xDD..
    Što se Selene tiče,ona i jeste svoju mamu učinila ponosnom i naravno da je dobra za nju. ♥ Svaka majka voli svoje dete kakvo god da je :D Sigurna sam da je njena majka ponosna na nju :D 

  2. E cuti ti sigurno nisi lepsa od Selene, brt svi uvek hoce nekome da nadju mane a kad ne mogu onda izmisljaju gluposti. Nzm sta ti vidis da je ruzno na Seleni ali sta god da je samo da znas da niko nije savrsem a sigurno nisi ni ti!!!

  3. @Lmao ali svi imamo razlicite ukuse evo recimo ona je meni ruzna mogu da joj nadjem 214141 mana.Ima preveliku glavu,previse je crnomanjesta ima cudan nos.Ne znaci da ako vam je neko lep onda svima treba da se svidja.

  4. u jbt.,..vi samo mane trazitie…Boze strasno….Nato slazem se sa tobom…!!!

  5. @Lmao
    Ja znam da si se obracala meni, ali pismeni znaju da se ispred pise @ pa onda ime…i da,za tvoju informaciju, lepsa sam od Selene…a ne,to ne kazem ja,ja samo prenosim sta drugi kazu…!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.