Start Stars Hot News! Selena Gomez ne žali zbog uloge u filmu “Getaway”: “Svidelo mi se...

Selena Gomez ne žali zbog uloge u filmu “Getaway”: “Svidelo mi se da glumim opasnu devojku!”

SHARE

"Getaway" - Los Angeles Premiere

Iako kritičari navode da je “Getaway” najgori film koji je ona snimila u svojoj karijeri, Selena Gomez ističe da je uživala radeći na njemu.

“Režiser Courtney Solomon želeo je da sama ukapiram kako da držim pištolj jer glumim mladu devojku, a ne profesionalca. Naučila sam kako da ga držim na pravi način, ali bila sam uplašena, čudno je to. Osećala sam se kao opasna devojka, što je bilo kul” kaže Selena za Collider.com.

"Getaway" - Los Angeles Premiere

Ona ističe da je ovo bio veliki izazov za nju, ali da su joj kolega Ethan Hawk i ostali mnogo pomogli. “Bila sam vrlo nervozna, ali pomogli su mi Courtney i Ethan, imali smo mnogo proba. Osećala se sigurno i još uvek pamtim savete koje su mi govorili a ja ih zapisivala. Kad bih stigla na snimanje, već sam bila sigurna u sebe.”

Sel ističe i kako je želela ovu ulogu, jer je ona drugačija od svega što je radila. “Želela sam akcioni film, priliku da budem muškarača koja zna sve te stvari o kojima ja nemam pojma…ofarbala sam kosu u crnu i samo sam čekala priliku da budem neko drugi.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR