Start Stars Hot News! Selena Gomez: Ne postoji formula uspeha!

Selena Gomez: Ne postoji formula uspeha!

SHARE

Selena Gomez visits the Late Show

Selena Gomez priznala je da njena tranzicija iz Disney princeze u zrelu mladu ženu koja ume da rizikuje još nije završena.

U intervjuu koji je dala Marvinu Humesu iu JLS-a, slavna pevačica istakla je da ne postoji jednostavna formula koja može da pomogne u stvaranju novog imidža. “Mislim da svako ima svoje putovanje i na kraju dana veoma je važno da osećaš ljubav. Ne postoji nikakva formula. Ne znam ni da li sam još uvek završila sam tranzijcijom”, kaže Sel i dodaje: “Ponekad se osećam kao da imam 15 godina, a onda se osećam kao da imam 21, a posle se osećam kao da imam 30 kada sedim kod kuće sama petkom uveče i gledam istu epizodu serije ‘Prijatelji'”.
Selena je nedavno demantovala da će napustiti muzičku scenu i da će se posvetiti samo glumi: “Kao prvo, ja sam devojka pa stalno menjam mišljenje. Volim da glumim pa se trudim da balansiram obe stvari koliko god mogu, ali volim i jedno i drugo.”
Kao što Selenatori dobro znaju, Selena se proslavila serijom “Wizards of Waverly Place” 2007. godine, otprilike u isto vreme kada je javnost zavolela i Demi Lovato i Miley Cyrus.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR