244
Selena Gomez: Ne pitajte me o Justinu Bieberu!

Selena Gomez: Ne pitajte me o Justinu Bieberu!

244
SHARE

Actress and singer Selena Gomez poses at the Women In Film pre-Oscar cocktail party at Cecconi's in West Hollywood

Za Selenu Gomez, Justin Bieber očigledno je bolna tema. Pevačica i glumica je tako u ponedeljak naglo prekinula intervju nakon što je novinar u razgovoru pomenuo ime njenog bivšeg dečka!

Selena je prethodno u intervjuu koji je objavljen u nedelju, rekla svom prijatelju Ryanu Seacrestu kako definitivno nije sa Biebsom, ali dan kasnije nije bila nimalo raspoložena za takva pitanja. Novinar Dean Richardson upitao je Sel: “Ti si znaš, verovatno najbliža moguća prijateljica Justina Biebera. Da li postoji nešto o njemu što mi ne razumemo ili ne shvatamo? Mislim, samo se nižu neverovatne priče o njegovom ponašanju.”

67251_Gomezadds2_123_388lo

Selena je delovala prilično izgubljeno dok su je kamere snimale i kao da je ostala bez reči! Nakon što je novinar nastavio da insistira na pitanju, Sel se samo kiselo osmehnula nakon čega je prekinula razgovor koji joj očigledno nije prijao!

Autor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Mnogo mi je zao sto nisu zajedno. Za mene su oni najlepsi par. Bili su predivni I stavarno su se voleli. Volela bih da se Jelena vrati. A novinari bi mogli da se malo baziraju I na Selenin novi album.

  2. AAHAHAHAHAHAHA SINGL LEJDI HAHHAHAH TO CAREE MISLIM VOLIM JA TEBE SONJA ALI HAHAAHAH I NE KAPIRAM ZASTO TOLIKO GOTIVIS BIEBERA A PREMA 1D NEMAS NIMALO POSTOVANJA….TO ZBOG MAJLI ZNAM. I CAO SAJLARE AL NE MOGU DA SE DOP. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.