1157
Selena Gomez ne pati za Justinom Bieberom

Selena Gomez ne pati za Justinom Bieberom

1157
SHARE

null

Selena je za vikend viđena u društvu prijateljice Julianne Hough a kako prenosi HollywoodLife, nije se činilo da je raskid s Jusom uopšte pogađa.

Jedan gost restorana preneo je za vebsajt: “Selena je bila ovde na oko sat. Jela je sa Julianne Hough i velikim brojem publicista. Selena je bila dobro raspoložena i nije izgledala tužno. Ona i Julianne delovale su zaista prijateljski.” Da li mlada pevačica i glumica definiivno prebolela svog bivšeg dečka i nema nameru da mu se vraća? Sa druge strane, američki mediji navode da Justin još uvek ne odustaje i da Selenu Gomez svakog dana zove nebrojeno puta, moleći je da mu pruži još jednu šansu.

130 KOMENTARA

  1. Meni su bili jako sladak par a sada na Golden Globes VIP zurci Selena i Jos Hutcherson(The Hunger Games) su flertovali a posle zurke otisli su zajedno!!!!!!!!

  2. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I'mProudDirectionerSelenatorKatycatLovaticDaydreamerArianatorJonaticAndI'mShippingJelenaDiamElounorZerrieNemiAndI'mNOTSupportingHaylorBulshit

    Pa da je Jusu bilo toliko stalo do nje,ne bi se poneo kao kreten.Slatki su oni zajedno ali..SELENA JE NAJBOLJAAA! :3 ! #Sel,AlwaysBeStrongYouAreTheBest!

  3. WTF?!?!?!?!?!?Die Selena!!!Jooj kako mi je odvratnan-.- Za Justin oni i guzicu bi dala!!!Za takav fraer da ne patis!?Ma daj!!Ona je nenormalna!!!JuJu is the best!!a to sto on ne odustaje je malo glup!Zato sto takve kako nea ima preko 1000 u Svetu sto bi dale sve da bide Sa Jusom !!!Ali njihova stvar tako da….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.