Start Stars Hot News! Selena Gomez nakon Justina izgubila poverenje u muškarce

Selena Gomez nakon Justina izgubila poverenje u muškarce

SHARE

null

Prelepa glumica i pevačica govorila je o tome koliko joj je sad teško da pronađe novog dečka za sebe, sugerišući da je zbog Justinovog ponašanja prestala da veruje muškarcima.

“To je učinilo da sam sad obazriva kad upoznajem nekog jer ne znate da li ljudi žele da vas se približe samo zbog toga što radite ili zato što im se zaista dopada vaše društvo i samo žele da se druže s vama”, rekla je časopisu The Sun. Sel je zatim sugerisala da sanja o velikoj romansi ali da mora biti obazriva: “Ja sam veliki romantik i želim da budem jako otvorena i da imam poverenja ali istovremeno morate zaštititi sebe. Volela bih da imam sjajnog dečka ali sad ga ni ne tražim”

null

Selenina uloga u filmu “Buntovnice” mnogo je ozbiljnija od svega što je radila u prošlosti ali ona napominje kako je već pripremila roditelje svojih najmlađih obožavalaca. “Uradila sam sve što sam mogla da upozorim roditelje. Ove godine punim 21 i za mene je osvežavajući da radim stvari koje su mi bile nezamislive”, dodala je. “Radim svoju muziku, imam svoju liniju odeće pa dok god ih upozoravam da je film za publiku stariju od 18 godina, zašto da da ih ne snimam.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR