Start Stars Hot News! Selena Gomez najavila MTV EMA (video)

Selena Gomez najavila MTV EMA (video)

SHARE

Selena Gomez snimila je seksi promo video za predstojeću dodelu MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada (MTV EMA), koju će voditi upravo ona. U promo spotu se pojavljuju dve Selene – dobra i “opasna”. I dok je dobrica zablistala u “anđeoskom izdanju”, njena dvojnica se pojavila u raskopčanoj košulji i pokazala grudnjak životinjskog uzorka.

Kad je MTV objavio kako će voditeljska palica predstojeće dodele pripasti mladoj Seleni Gomez, ona nije krila oduševljenje ovim angažmanom: “Tako sam srećna što su me odabrali za voditeljku ovogodišnje dodele MTV EMA. To je ostvarenje snova! To je tako veliko događanje i njime se uvek odaje priznanje najvećim muzičkim zvezdama s svih strana sveta pa je velika čast biti voditelj ovogodišnjeg šoua”.

[youtube lrKTjFQw_kQ]

MTV EMA dodela će biti održana 6. novembra u Belfastu, a vodeća je prema broju nominacija, podsetimo, Lady GaGa – ima ih ukupno 6. Slede je Katy Perry i Bruno Mars sa četiri nominacije i Adele, Justin Bieber i 30 Seconds To Mars sa tri. Među nominovanima su i LMFAO, Beyonce, Coldplay, Eminem, Red Hot Chili Peppers, Kanye West, Wiz Khalifa, Kings of Leon, Linkin Park, Jennifer Lopez, Foo Fighters i Snoop Dogg.

OSTAVI KOMENTAR