341
Selena Gomez: “Možda krenem na svetsku turneju naredne godine”

Selena Gomez: “Možda krenem na svetsku turneju naredne godine”

341
SHARE

null

Selena je usrećila jednu svoju obožaveteljku time što ju je pozdravila preko video poruke a pritom je obradovala i sve ostale Selenatore rekavši kako će možda održati veliku seriju koncerata širom sveta dogodine!

Selena je dobila pismo od Selenatorke Mio iz Hong Konga a dok ga je čitala rekla je: “Baš je slatka, kako se zove?”. Nakon toga, ona je pogledala prema kameri i rekla: “Ćao Mio. Hvala ti za tvoje malo pismo, to je baš slatko. Hvala ti što si moja obožavateljka.” Kad je novinarka upitala Sel planira li da poseti Mio u Hong Kongu, ona je odgovorila: “Nadam se, to bi bilo sjajno. Želim puno da putujem. Možda napravim svetsku turneju sledeće godine!”

Mio je naravno bila strašno zahvalna Seleni pa je poručila: “Osećam se strava u ovom trenutku, jer je mod idol, Selena Gomez, pričala sa mnom. Osećaj je neverovatan. Hvala ti mnogo. Ti neverovatna i inspirativna, volim te.”

IZVOR: Life Content

20 KOMENTARA

  1. Bravo, nisam mislila nista lose, nego samo kazem :) Mozete li mozda da kazete kada izlazi novi Posterbook? I mozete li da sastavite listu najlepsih zena u 2012 godini? :) To mi je zelja. ♥

  2. A Bravo zasto vi uvek odgovarate samo kada kazemo nesto lose o vama ? Stvarno niste fer =3

  3. Odgovaramo na sve što vidimo, zato što nam je stalo do vašeg mišljenja i zašto što volimo da pojasnimo situaciju :)

  4. Onda napisite post o smaku sveta >_<

  5. jjjjjooooooojjjjjj samo se molim Bogu da dodje u nase krajeve!!!!!!!!!!!! selena molim te dodji ! ima puno selenatora ovde ! <3333333333

  6. Kako bih volela da se meni Sel javi! Ja sam njen najveci fan, ali mi je i drago zbog Mio ;) I da, ja bih bila najsrecnija devojcica na svetu da Selena dodje u Srbiju, ako ne tu, bar u Hrvatsku, Bosnu, Madjarsku, Rumuniju,… samo da mi je blizu da mogu da dodjem!! Jojj *-* !! :*

  7. bravo.rs zanemarujes slavne licnosti kao sto je Avril i objavljujes ne toliko bitne tekstove uvek o istim licnostima,a vazne teme kao na primer Avrilina veza i buduce vencanje ignorises.Da se Selena udaje bilo bi 500 tekstova samo o tome.Zato molim te pisi vise o raznim licnostima, a ne uvek o istim:))

  8. bravo :(( odgovori meni molim teee! Da li cete ,ako Sel najavi svetsku turneju,da preko nekih veza,sa bg arenom,ugovorite da dodje i kod NAS?? PLS MI ODGOVORI..nzm dal da stavim nes glupo(ruzno) da mi odgovorite :3 lool ali stvr kad sam videla naslov..”SVETSKA TURNEJA” umrla saam! mislim ja sam znala da ce zbog 4th albuma d aima turneju ali stvr zamislite dolazi u SRBIJU! :’DD umrla bih ponovoooo! OMG!Pls BRAVO razmisli o tomee..JOOJ covece placemi see od srecee..NADAM SE da ces mi odgovoriti ti ”glupi” bravo :’D ovo ”glupi” nije istina al samo da bi mi odgovorio inace si extraa! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.