636
Selena Gomez: “Moj stil je elegantan, klasičan i jednostavan”

Selena Gomez: “Moj stil je elegantan, klasičan i jednostavan”

636
SHARE

 photo sD0U_zps4233fe47.jpg

20-godišnja devojka promoviše svoju novu liniju lakova za kompaniju OPI a opisuje je kao “šljašteći haos boja”.

Mlada pevačica i glumica izbaciće svoju kolekciju kasnije ovog meseca a u videu sa snimanja ona je govorila o svojim omiljenim lakovima ali i reklamnoj kampanji. “Danas nosim Naturally, što je nijansa roze i Stars At Night – to je ono što sam želela da uradim s ovom linijom, da mešam i spajam razne boje”, objašnjava ona.

 photo tfG_zps5d25b951.jpg

“One su zabavne i lepe i možete dobro da se zabavite. Confetti Fun mi je jedan od omiljenih lakova jer predstavlja pravi haos boja, kao da su sve u jednoj. Lepo je!” dodala je. Sel kaže da se oblači u skladu s tim kako se oseća. “Moj stil je klasičan, jednostavan i elegantan”, poručuje Selena. “Kad je proleće/leto, onda nosim lepršavije stvari. Lepršave haljine i jednostavne stvari koje su prepune prirodnih i svetlih boja. Moj stil zavisi od toga, tako da ili nosim zaista svetle, šljašteće i napadne ili svetle boje. Onda u jesen moj izgled postaje jednostavniji i zavisi od mog raspoloženja i onoga kroz šta ja prolazim.” Kako se tebi generalno dopadaju Selenini modni izbori?

IZVOR: Life Content

27 KOMENTARA

  1. Generalno mi se dopada njen stil, ok je.Ima nekih sličnosti sa mojim stilom, što znači da imamo slično mišljenje što se tiče modnog stila. ;) ♥ ♥

  2. Prelepo se oblaci,eleganto na crvenom tepihu,a originalno na ulici…Te papuce nisu njene dali su joj ih na snimanju verovatno…Nemojte da vredjate ni Selenu ni Miley,nisam neki  Selenator ili Smiler,ali nije u redu i glupo je.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.