470
Selena Gomez kreće stopama Jennifer Lopez

Selena Gomez kreće stopama Jennifer Lopez

470
SHARE

 photo 608707928_i3GXfgfc2HnuY_122_436lo_zpsc56ed939.jpg

Selena Gomez ima ogromna očekivanja od svog novog albuma a njen producent veruje kako će ona postati sledeća Jennifer Lopez.

Producent Jason Evigan kaže kako je Selena za inspiraciju uzela plemenske ritmove. “Njen album je jako kul. To je snažna dens ploča i jako je kul u stvari. Mislim da će s njom dospeti na sledeći nivo…Sve što sam čuo bilo je stvarno, stvarno cool”, Jason je istakao za MTV News. “Koristila je neke stvarno kul etničke uticaje, bubnjeve iz plemenskih plesova i takve stvari. Osećam da će ona biti nova J.Lo.”

 photo 608683616_iR7slJeMlfyOV_122_504lo_zps46e01544.jpg

On napominje da su J.Lo i Sel zaista u neku ruku rivalke, jer su se borile za istu pesmu, koja se na kraju našla na albumu mlađe od dve pevačice. “Jennifer Lopez je jako želela tu pesmu. To je prava stvar brzog tempa”, otkriva Jason. “To je pesma u fazonu ‘Hajde da plešemo cele noći’, takva stvar. “Selena želi da je svi poštuju kao veliku pop zvezdu…mislim da ona to jeste”.

IZVOR: Life Content

28 KOMENTARA

  1. Selena nikada nece biti kao J.Lo! zar nije naucila nista od Justina!? nek bude ono sto jeste i nek se potrudi da bude original a ne necija kopija… do sad joj originalnost bas i nije isla.

  2. A izvin’te,ko bi rekao da ce jedan cistac ulica po  imenu Michael Jackson postati kralj popa?Ko bi rekao da ce jedan djubretar po imenu Ronaldinho postati  jedan od kraljeva fudbala?? i sad mi nije jasno zasto selena ne bi mogla postati velika pop  zvijezda…ona je na dobrom putu da postane cak i bolja od J.LO (koju inace bas gotivim) jer selena ima harizmu,talenat i dobru dusu <3

  3. ahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    daj molim te…ni sama JLo ne moze da bude bolja od same sebe…o cemu mi pricamo aloo…selena i Jennifer? NISTA ZAJEDNICKO!
    Menadzer ju je sjebao jer umesto da je gura da bude ona ona on je gura da bude JLo….gde nadje takvog menadzera

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.