557
Selena Gomez: “Karijera mi je previše važna da bih je upropastila opijanjem”

Selena Gomez: “Karijera mi je previše važna da bih je upropastila opijanjem”

557
SHARE

Izvor blizak Vanessi Hudgens i Seleni Gomez kaže da između devojaka nema nesporazuma, ali da Sel definitivno nije raspoložena za celovečernje zabave.

null

“Bio bih šokiran ukoliko bi Vanessa ili Ashley kinjili bilo koga, a naročito Selenu”, prenosi jedan insajder. “Obe su tako slatke devojke. Znam da Selena nije tako živa kao njih dve, ali morate se setiti i da je znatno mlađa”.

null

19-godišnja Selena definitivno ne odobrava svaki izbor koji načini 22-godišnja Ashley, odnosno 23-godišnja Vanessa. “V i Ashley zaista vole da se zabavljaju, što podrazumeva izlaske, a Selenu to baš i ne interesuje”, otkriva isti izvor. “Ona ima previše važnih stvari. Kako se čini, karijera joj je bitnija nego da se opija. Ipak, to ne znači da Ashley i Vanessa uništavaju svoje karijere…one rade svoj posao, i to jako dobro”. Lepo je što Sel ne odstupa od svojih principa, kao i što se devojke super slažu na snimanju.

27 KOMENTARA

  1. ma to kaze svaka kretenka koja umislja da je zvezda i da ima fanove,a na kraju ce da zavrsi ko vitni hjuston…volela sam Selenu pre,al kad je pocela ko ku*va da se ponasa…

  2. @tikica500 ti samo nisi bila iskren selenator,a ako se neko nije ponasao kao ku*va to je selena.vidis li ti devojko da ona nece ni da izlazi nocu da se opija i ti govoris da je ona ku*va…..ma hajde……….nisi bila pravi selenator,ali mi jesmo…..ali to nije ni vazno,jer selena ima mnogo nas koji cemo uvek biti uz nju…….SELL!!!

  3. Pa ona je pametna za razliku od Miley,razumem ja sve to sto odrastaju,i razumem da je nargila legalna u L.A. ali ipak Miley je ta koja preteruje,pije,pusi,ima neke -.-‘ slike!
    #NoHate
    Bravo Selena! <3

  4. @majaaaa a njene pesme su super,a ti je ne moras vredjati ako je ne volis.HEJTERI ODBIJTE OD SELENE,NIKAD NECETE BITI KO ONA!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.