Start Stars Hot News! Selena Gomez je domaćica MTV EMA 2011!

Selena Gomez je domaćica MTV EMA 2011!

SHARE

18. godišnja dodela nagrada prenosiće se uživo iz Belfasta u nedelju, 6. novembra u 21.00.

MTV je danas objavio da će multitalentovana Selena Gomez biti domaćica ovogodišnje dodele MTV EMA. Svojim izrazitim šarmom, neverovatnim stilom i ogromnom količinom energije koju poseduje, glumica i pevačica s platinastim tiražima Selena Gomez sigurno će učiniti da 18. dodela MTV EMA nagrada bude događaj koji se ne sme propustiti. Dodela će se prenositi uživo na MTV kanalu u nedelju, 6. novembra u 21.00, iz Odyssey Arene u Belfastu.

Po prvi put, voditeljka dodele MTV EMA nagrada biće u potpunosti integrisana u šou putem različitih ekrana. Selena Gomez biće centralna tačka celog događaja, televizijskog i onlajn prenosa MTV-jeve svetske proslave najboljeg u muzici. Kao voditeljka glavnog šoua, ona će nadgledati sve što se događa na pozornici – nastupe, pobednike i nezaboravne trenutke večeri. Na digitalnom frontu, ona će se povezivati sa EMA fanovima širom sveta tokom trajanja šoua – od proveravanja Twitter naloga i prenošenja tračeva iza kulisa, do iznošenja sopstvenih komentara na mtvema.com

“Jako sam uzbuđena što ću biti domaćica dodele ‘2011 MTV EMA’ – to je ostvarenje svih snova!” rekla je Selena Gomez. “To je tako veliki događaj koji odaje priznanje najvećim zvezdama u svetu muzike sa svih strana sveta, pa je velika čast biti MC ovogodišnje dodele.”

Gledaoci mogu da glasaju za svoje omiljene EMA izvođače na www.mtvema.com. Kao što je već objavljeno, Lady GaGa vodi u grupi nominovanih za EMA nagradu sa šest nominacija, Katy Perry i Bruno Mars je slede u stopu sa četiri nominacije. Adele, Justin Bieber i Thirty Seconds To Mars takmiče se za tri nagrade svaki. Ostali nominovani za EMA nagrade su Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon.

OSTAVI KOMENTAR