851
Selena Gomez izjavila da bi možda zasnovala porodicu sa Justinom Bieberom? (VIDEO)

Selena Gomez izjavila da bi možda zasnovala porodicu sa Justinom Bieberom? (VIDEO)

851
SHARE

Selena

Selena Gomez ostala je bez teksta kada ju je jedna televizijska novinarka pitala da li planira da ima decu sa Justinom Bieberom.

Dvadesetogodišnja pevačica i glumica posetila je pre nekoliko dana Nemačku, gde je prisustvovala otvaranju nove NEO prodavnice za sportski gigant Adidas, i tim povodom dala intervju za jednu televizijsku stanicu. Iako je dogovoreno da je zabranjeno da joj se postavljaju pitanja o Justinu, jedna novinarka ipak je odlučila da prekrši to pravilo i pitala ju je da li želi da zasnuje porodicu sa Biebsom. Selena je na to odreagovala izrazom iznenađenja na licu i prevrtanjem očima, pre nego što je promumlala: “Vielleicht”, što u prevodu na srpski znači možda.
Da li je Selena zaista to mislila ili samo nije uspela da se snađe kada joj je postavljeno pitanje koje nije očekivala, možda nikada nećemo saznati, ali sigurno je da između nje i Justina i dalje postoje neke emocije.

Izvor: Life Content

161 KOMENTARA

  1. HAHAHAHAHAHA NEMOJTE MISLITI DA NAMA TO SMETA, MENI JE CAK SMESNO, NEKO ME NE VOLI HAHAH ALI ZAR VAS NE MRZI DA TOLIKO LUPATE MINUSE BRATE? JA NE LUPAM NI NAJVECEM DEBILU KOJI UVREDI 1D. JEBOTE AE MALO ODRASTITE I SHVATITE DA JE NAMA TO STO RADITE SMESNO.

  2. Jelena Foreveeeer ♥ Stvoreni su jedno za drugo nema šta :D Nadam se da su opet zajedno :D #Jelena4ever

  3. Selena + Justin to su srca dva ljubili se grlili sve do pola dva…..
    Xaxa xD Salim se..
    Drago mi je da su se pomirili!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.