871
Selena Gomez sramota zbog modnog ispada Justina Biebera

Selena Gomez sramota zbog modnog ispada Justina Biebera

871
SHARE

null

Mladi Kanađanin pojavio se u sredu u Londonu u potpuno ludom izdanju koje je obuhvatalo dva zlatna sata ali i ljubičasti donji deo sa printom leopardove kože.

null

Kako prenosi Hollywoodlife, Seleni je to bilo jako smešno. “Nije se tako dobro smejala dugo vremena”, prenosi jedan insajder. “Bilo ju je sramota zbog njega.” Ako se ovo zaista desilo, ko može da krivi Sel? Sigurni smo da je Justin namerno odabrao ovako suludu kombinaciju baš da bi izazvao reakciju. Malo je momaka koji bi se usudili na tako nešto!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

54 KOMENTARA

  1. wow Selena sto je smesno da crknes od smeha  pppp  .
    jedno pitanje jesi sebe videla u ogledalo posto si se obukla kao ” baba” ha ha

  2. Hahah! Pa šta ako se obukao tako? Ono, momak isprobava, može obući pta god hoće on će biti seksi. A ja i kako znam oni su prekinuli, i šta Selenu zanima šta Justin oblači? Skini mu se curo, helouu

  3. A nek si ti Selena sredjena .. Nek si !
    Mislis da se svima svidja kako se ti oblacis ? Ajd zacepi i poklopi se ! Kujo jedna ! On bar sam bira sta ce obuci a ti ? Tebi treba sminker , stilista , pm ! Sramota stvarno ! Nezaboravi sa tim momkom si bila 2 godine u vezi i tad ti je bio dobar ! 
    Kujo jedna ! 

  4. Ma sve je Selena nevina, a on sve namerno radi, sigurno. -.- Inace, Justin se prelepo oblaci, ako se nekom ne svidja, njegov problem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.