435
Selena Gomez i Ed Sheeran u vezi, spojila ih Taylor Swift?!

Selena Gomez i Ed Sheeran u vezi, spojila ih Taylor Swift?!

435
SHARE

Semi-Exclusive... Selena Gomez Shopping In Studio City

Nekoliko različitih izvora prenelo je informaciju časopisu Us Weekly da su Ed Sheeran i Selena Gomez vrlo bliski, pa da je samo pitanje vremena kad će i zvanično postati par!

Prema tim navodima, prvi dejt je ugovorila njihova zajednička prijateljica Taylor Swift. Pre samo nekoliko dana, mediji su već pitali Eda Sheerana da li bi voleo da je u vezi sa Selenom, a iako je insistirao na tome da je sam, britanski muzičar je rekao: “Ne bih se žalio!”

wenn20443153

Prema pisanju Us Weeklyja, Seleni se jako dopada to što je za razliku od njenog bivšeg dečka Justina Biebera, Ed Sheeran vrlo zreo. “Njoj je bilo muka da se konstantno brine za Justina, kao da je on njeno dete. Ovo je lep beg od drame.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

52 KOMENTARA

  1. Zašto svi odmah vrijeđate Taylor??? Selena i Ed su odrasle osobe i da žele biti u vezi, sigurno nebi tražili pomoć od drugih… Ne razumijem jednostavno, kako možete post u kojem se pita da li su Ed i Sel u vezi pisati ružne stvari o Tay… Kako biste vi reagirali da neko vrijeđa vaše uzore???

  2. Glupi ste stim komentarim ‘Ed ne zasluzije sel’ ‘Sel ne zasluzije Eda’ Vi ste njihovi najbolji drugari i poznajete ih najbolje pa sigurno znate ko je za koga.Oni vode sami svoj zivot bas kao i vi.

  3. @emilija Belieber Branila sam Justina, ali sada kada govorite svasta o Edu i ja cu o Justinu. Mozda je Justin lepsi i zgodniji od Eda, ali kakav je covek!? Drogira se, ponasa se neprimereno. A Ed? Da li se drogira? Ne. Zao mi je sto kazem ovo, moja BFF je Belieber, ali, Ed je bolji covek od Justina sto je mnogo bitnije od lepote!

  4. dajte, ne serite. gledala sam intervju i ed kaže da je samo bio kod selene jer je napravila žurku i pozvala njega. tako da o’ladite malo.
    irma bralic: zašto te je, molim te, razočarala selena? ako te je razočarala jer je pozvala prijatelja da joj svira na žurci, onda mora da si baš jadan fan.

  5. Sta se koji kuras Taylor mesa u njihove odnose?Tako je i nagovarala Selenu da raskine sa divnim Justinom.To sto ima propale veze iza sebe ne znaci da treba da unistava veze Selenia.Taylor,preterala si majke mi.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.