292
Selena Gomez i Barbara Palvin: Prijateljsko ćaskanje na afterpartiju

Selena Gomez i Barbara Palvin: Prijateljsko ćaskanje na afterpartiju

292
SHARE

null

Barbara Palvin optužena je za raskid Justina i Selene, ali izgleda da Selena Gomez ne krivi manekenku za svoje ljubavne probleme.

null

Dve devojke spažene su dok su razgovarale na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusa, a nije se činilo da među njima postoje bilo kakve tenzije. Selena je zaista odlučila da okrene novi list ove godine, kako je i obećala na svom Twitteru. Nakon raskida s Biebsom sad je u potrazi za novim stanom a mediji prenose kako nema nameru da traži novog dečka.

IZVOR: Life Content

22 KOMENTARA

 1. dajte molim  vas xd
  volim barbaru , nekad mi je selena bila idol ali ako cemo realno ovo samo osveta justinu sa strane selene ili mozda neki trik samo da se prica o njoj i da ispane svetica tokom raskida.Zasto bi ono uradila sa slikom na twitteru (justinovom i barbarinom) . Ona je izazvala sama taj haos a sad glumi sveticu
  NoH8

 2. Prije dva mjeseca joj je smetala mislim stavila je sliku sa tri točke a sada kao Prijateljsko ćaskanje ??????????????????? ne kontam . cccc Jadan Juju sa njima :$ Nije ni čudo što mu dojade više xd

 3. Selena je prelepa, ali me jako nervira kada devojke puce usne -.-” Poguba…Ali moram da priznam da ona tako izgleda gotivno i kul :D Inace je, po mom misljenju, to cisto gubljenje :/ Verujem da je pricala s njom, ali mi ne lici na tu Barbaru ova sa slike :)

 4. ae ne serite barbara je ovim dokazla da nije uopste devojka kakvom su je novinari opisali i kako je pljuju ovi selenini fanovi -.- ucutite i pustite devojku na miru slazem se sa @mileyyyy

 5. Bas je Selena lepa na slikama a posebno na 2.
  Pa mozda Selena ne zna sta je rekla Barbara.
  Ali mozda i zna.Sad ja ne znam.
  SELENA FOREVER <3
  SELENA I LOVE YOU <3
  SELENA BEST <3

 6. Šta ste se upalili Belieberi… pa selena ne bi nikad spala na taj nivo da se svađa sa bilo kojim pišljivim modelom… popričala je s njom, i šta ? vi biste očito bili sretniji da se pobije  s njom pa da možete reći “e jest ona selena ku*ka”… Booože paćenika.

 7. Vi bi radije da se pobiju pa da vređate Sel, a ne da se one druže… ipak Sel nije luda pa da se spušta na niži nivo pa da se tuče s’ nekim. Pa i tad ne bi imali RAZLOG da je vređate. Ja Sel volim Barbaru ne ali nemam RAZLOG da je vređam.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.