336
Selena Gomez doživela nervni slom zbog Justina Biebera!

Selena Gomez doživela nervni slom zbog Justina Biebera!

336
SHARE

Exclusive... Selena Gomez Gets Pampered

Selena Gomez nedavno je bila gošća na jednom radiju u Torontu, a nakon pitanja o Justinu Bieberu, jednostavno nije mogla da prestane da plače!

“Selena je bila na promotivnoj turneji za svoj novi album, a gostovala je na radiju Toronto”, prenosi jedan izvor. Njen portparol rekao je voditeljima da Selenu mogu pitati šta god požele, osim o Justinu Bieberu.” Prema izveštajima, intervju je tekao po planu, sve dok joj novinari nisu pustili audio isečak gde se čuju razne optužbe na račun Justina Biebera a onda se i našalili da bi ona trebala da mu se vrati. To je iznenadilo Selenu, toliko da je počela da plače! Ljudi su ostali u šoku jer je Selena izjurila iz studija, dok su joj se sa obraza slivale suze.”

Exclusive... Selena Gomez Gets Pampered

Kako prenose svedoci, u studio je tad uleteo njen portparol i vrlo glasno rekao: “Za 14 godina kolika sam u industriji, nisam video tako neprofesionalno ponašanje!” Selena je ipak skupila snage i kasnije se vratila kako bi završila intervju ali on posle svega, nije ni pušten u javnosti.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

46 KOMENTARA

  1. @M.-E ovako,da ti ja kazem nesto…Posto ti dobro znas engleski,onda me i ti mozes nauciti..I da nastavnice engleskog,ne moras da me ispravljas…A
    sad imas pozdrav od mene…:*I da kao sto sam rekla u komentaru ”Nemojte me shvatiti kao hejtera,jer ih volim oboje i podrzavam njihovu vezu…”Tako da nemoj molim te ti da mi drzis predavanja..A sad zdravo!:*

  2. Micaa mala :( <33 Stay Strong!!
    DUSAA NASAA… <33
    A NOVINARI NEK ODMAH DOBIJU OTKAZ ._. 

    I sad Selena ne voli Justina??

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.