1418
Selena Gomez definitivno ne planira udaju za Justina Biebera

Selena Gomez definitivno ne planira udaju za Justina Biebera

1418
SHARE

Američki tabloidi objavili su pre nekoliko dana informaciju da Sel planira skoru udaju za svog dečka, nakon što je viđena sa knjigom koja se bavi upravo brakom.

null

Ipak, 20-godišnja devojka kaže da je “The 5 Love Languages: The Secret To Love That Lasts” čitala samo iz zabave. “U stvari, moj propovednik mi je preporučio tu knjigu samo kao zabavu, tako da je čitam i zabavljam se”, rekla je glumica i pevačica za Hollyscoop.

13 KOMENTARA

  1. kako joj se vide umetci O.o nek nabavi novog frizera,sa dce svi da dislikuju,a i sami vide da joj se vidi njena kosa!

  2. ova iznad mene nikad nije cula za pramenove i stepene.greote :'(

    Divna je *.* I eto vidite,ni ona ne zeli vjencanje,premlada je 

  3. zato sto je mng umisljena i tripuje da zato sto je sa jusom da je kraljica sveta -.- a ima umetke bas sam se raspravlajal nedavno sa jednom selenatorkom oko toga jedan dan joj kratka kosa drugi dan duga,jedan dan loknasta drugi prava(dobro pegla),jedan dan crna drugi braon mhmh kako je njena kosa magicna pa je 5 in 1 :ooo jako cudno… O.o

  4. Ja Selenu mnoogo volim! I jos je ona mlada za udaju.. :) A sto se tice kose, ipak mislim da su umeci ili nadogradnja.. setite se da je pre koji mesec imala kosu do ramena sa plavim pramenovima, ne moze tako brzo da joj poraste.. Ali u svakom slucaju je divna! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.