967
“Selena Gomez će napustiti Justina zbog zrelijeg muškarca”

“Selena Gomez će napustiti Justina zbog zrelijeg muškarca”

967
SHARE

Američki mediji ne prestaju sa glasinama da je veza Justina i Selene na samom kraju, a navodno, uzrok svemu jeste Justinovo nezrelo ponašanje.

null

Seleni je navodno Justin postao dosadan baš zato što je toliko nezreo. Jedan izvor je za InTouch magazin rekao: “Iako joj je još stalo do njega, ona smatra kako je Justin nezreo. Nju više privlače stariji, zreliji muškarci.”

null

Justin je poznat po tome što se šali sa ljudima oko sebe, a neki zbog toga smatraju da je on vrlo detinjast. Ne tako davno, članovi benda The Wanted optužili su ga da je jednog od članova udario u međunožje.

79 KOMENTARA

 1. Opet ova slika gde tamani sladoled,boze otkacite se vise od te slike,msm. ko da je pas koji nema sta da jede,ima mnogo lepsih Seleninih slika,a vi stavite ovu najgoru!!! …OMG…strasno!! :| ,upravo gledam Wizards,najbolja serija!! ;)

 2. to je i prije bila jednom izjavila da nece u bracne vode sa jusom…….i vise ste dosadili sa justinom selenom miley…liamom pisite o Beyonce,Jackie Chan..i nekim drugima….molim vassss Bravo.rs

 3. Ja sam selenin fan . a Belieber od poćetka skoro tako da mislim da nikada nitko ne će promjeniti Justina.. iii isto tako znam da svi ama baš svi Belieberi vole da se Justin zeza ,šali ili pravi djetinjast .. Ne bih rekla da može da ga itko promjeni ….pa čai i Sell.. sory al je tako :)
  pogledaj te ovo :
  1 . justinov tim želi da raskinu
  2, selena želi da raskinu jer Justin ne želi još porodicu
  3, raskinuli ,
  4. čvršći nego ikad
  ii 5. Selena Gomez će napustiti Justina zbog zrelijeg muškarca” mislim ono ;)
  mislim da će 6 biti raskinuli a 7 čvršći neg ikad haahahahahahah xD :)

 4. @oneofthebelieberfamily ..normalno je da Justin jos ne zeli porodicu,jer je i ssuvise malad!!!! Ako joj Justin ne odgovara neka nadje drugog,ali ne verujem da ce boljeg,sta je Justin radio za nju….cak je jedno iznajmio ceo bioskop samo za njih dvoj! On je tako dobar,malo je detinjast,pa sta onanek nadje zrelijeg… :P

 5. jao kako me nerviraju novinari, naci to je strasno!! DOSADNI ste pusti te ih malo da disu….i oni su ziva bica!!! :)))) ALOO oni su najlepsi par ikada<3333… neverujem da bi ga selena ostavila. :PPP…

 6. cim sam vidjela ime selena u naslovu, odmah sam znala da cete se vi svađati.uzivajte u zivotu: zar mislte da bi selena branila vas? ona ne zna ni da postojite. a namjerno necu da kupujem bravo jer ne valja. selena nije losa, ali mislim da je zrelija od justina jer justin sad upada u probleme zbog nekontrolisanja. selena je bolja od demi i miley. miley se drogirala a demi isto, a mislim da je selena bila na piku samo zobg oblacenja. ipak, mi njih ne poznajemo i ne znamo nista tacno o demi, miley, sel ili biebsu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.