Start Stars Hot News! Selena Gomez: Britney Spears kao inspiracija za turneju

Selena Gomez: Britney Spears kao inspiracija za turneju

SHARE

Selena Gomez se sudeći po poslednjim informacijama, pomirila sa Justinom Bieberom, ali muzička zvezda u poslednje vreme više se bavila svojom karijerom i turnejom koja počinje za nekoliko meseci.

Selena je viđena kako odlazi u Oslo, u kojem se u tom trenutku nalazio i njen novi/stari dečko, a mediji pišu da se par tamo i pomirio. U međuvremenu, pevačica je gostovala u jednoj radijskoj emisiji, u kojoj je izbegavala pitanja o svom emotivnom životu, ali je bila raspoložena za razgovor o predstojećoj turneji, koja počinje u avgustu koncertom u Vankuveru.
“Malo mi nedostaju nastupi kada su ples i izvođenje bili najvažniji, a ne kolika je i kakva bina, tako da ću pokušati da se vratim tome”, kaže Selena. Na pitanje ko su bili njeni idoli u detinjstvu, odgovorila je: “Omiljene su mi bile Britney Spears i Janet Jackson tako da želim poput njih da uključim više plesa u nastup i učinim ga zabavnijim, tako da budu istaknuti sam nastup i pesme, a ne veličina stejdža i efekti.” Ona je nedavno otkrila i da je njen omiljeni MTV live nastup bio onaj od Britney, a najavila je da će na njenim koncertima fanovi videti nešto potpuno drugačije u odnosu na svoje stare turneje. “Šou će biti mnogo veći. Uzbuđena sam. Dosta plešem i jednostavno želim da zabavim ljude. veoma sam uzbuđena.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR