142
Seksi Nicole Scherzinger uverljivo odnela pobedu u Plesu sa zvezdama

Seksi Nicole Scherzinger uverljivo odnela pobedu u Plesu sa zvezdama

142
SHARE

Lepa Nicole Scherzinger i njen partner Derek Hough uverljivo su pobedili u desetoj sezoni američkog Plesa sa zvezdama. Iako njihova pobeda nije bila pod znakom pitanja, moglo bi se reći čak i od početka ovosezonskog showa, Nicole i Derek bili su jako iznenađeni nakon što su proglašeni pobednicima. U finalnoj večeri zaplesali su jive i tako pobedili olimpijskog klizača Evana Lycaseka i njegovu plesnu partnerku Annu Trebunskayu.

[youtube vlajRmQXofo]

Frontmenka Pussycat Dollsa profesionalna je plesačica, zbog čega je izazvala mnogo negativnih komentara ostalih takmičara koji su smatrali da nije pošteno da u zabavnom showu učestvuje neko ko se plesom bavi od malih nogu. U odbranu seksi Nicole stala je njena bivša koleginica iz grupe koja za nju ima samo reči hvale.

Baš kao i u nekoliko poslednjih epizoda, i u finalnoj večeri Plesa sa zvezdama svoju devojku iz prvih je redova pratio bivši prvak Formule 1, Lewis Hamilton, koji je zasigurno ponosan na novu titulu Nicole Scherzinger.

8 KOMENTARA

  1. ma najbolja je pokazala je kako se densa… reklu su da je nicole do sada bila najbolja plesacica koja je ikada bila u DANCING  with the stars BRAVO ZA nicole zasluzuje naslovnu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.