483
Seksi Michelle Rodriguez piše scenario o četiri zločeste devojke

Seksi Michelle Rodriguez piše scenario o četiri zločeste devojke

483
SHARE

Američka glumica Michelle Rodriguez nakratko se ostavila glume i uhvatila pisanja scenarija o ženama koje su pobegle iz zatvora. Radi se o remakeu nemačkog filma “Bandits” iz 1997. o četiri dame koje su uspele da zbrišu, a zanosna Michelle, koju je publika imala prilike videti i u Cameronovom hit filmu “Avatar” te u novom ostvarenju Roberta Rodrigueza “Machete”, nada se da će Hollywood prepoznati kvalitet njenog rada i dati joj priliku da snimi film u kojem će možda i sama da glumi.

“Pišem remake ‘Banditsa’, starog nemačkog filma o četiri žene koje beže iz zatvora i beže policiji i vlastima. Pišem ga besplatno i sve zavisi od toga hoće li se producentima svideti. Ako im se svidi, snimićemo film”, rekla je lepa Michelle za Movie Hole. “Ne znam hoću li glumiti u filmu, videćemo. Na ovom projektu prvenstveno pišem, a gluma se možda dogodi. Sada uživam u pisanju, osećam se kao u prodavnici sa slatkišima”, dodaje glumica.

2 KOMENTARA

  1. jer ova glumica nije sestra od maritze rodriguez…maritza je isto glumica, NJENA SERIJA PERRO AMOR SE PRIKAZUJE NA FOXU.DA LI NEKO GLEDA TU SERIJU????????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.