Start Stars Hot News! “Seks i Grad 2” dobio najviše Zlatnih malina

“Seks i Grad 2” dobio najviše Zlatnih malina

SHARE

Samo dan uoči dodele nagrade Oskar, američke filmske Akademije, dodeljene su i Zlatne Maline, “nagrade” koje ne želi da dobije niti jedan glumac.

Ovogodišnji najveći gubitnici su “Seks i Grad 2” sa tri maline, “Last Airbender” koji je dobio pet malina i Jessica Alba za čak četiri filma.

[youtube X5-aOpznm44]

Film “Seks i Grad 2” dobio je maline za najgori scenario, najgori filmski nastavak i za najgoru glavu ulogu, a sve četiri glumice je dele. “Film je pušten usred krize dok se svi bore da ne ostanu bez svojih domova, a njih četiri se glupiraju po Turskoj, voze skupe automobile i razbacuju se novcem kao da su pijane”, izjavio je John Wilson, osnivač nagrade. Zanimljivo je kako je tek nedavno autorka filma izjavila kako želi da snimi još jedan nastavak filma jer je uverena da postoji još jedna priča o ženama koju mora da ispriča.

Ashton Kutcher proglašen je najgorim glumcem za ulogu u filmu “Valentine’s Day” dok je Jessica Alba, osim za taj film, proglašena najgorom sporednom glumicom i za “Little Fockers”, “The Killer Inside Me” i “Machete”.

Film s najviše malina, “the Last Airbender”, koji je zaradio 300 milionna dolara u bioskopima, proglašen je najgorim 3D filmom, ima najgoru sliku, najgoreg režisera, najgori scenario i  najgoreg sporednog glumca. “Svi koji vole crtani film, uključujući mog 14-godišnjeg sina, mrze film jer znaju da baš i nema nekakvog smisla”, iskritikovao je John Wilson.

OSTAVI KOMENTAR