Start Stars Hot News! “Seks i grad 2”: Carrie prevarila Mr Biga s bivšim ljubavnikom Aidanom?

“Seks i grad 2”: Carrie prevarila Mr Biga s bivšim ljubavnikom Aidanom?

SHARE

U junu ove godine četiri omiljene devojke iz najseksi grada na svetu ponovno će se pojaviti u domaćim bioskopima. Reč je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dve godine ponovno susresti i doživeti dosad najveću avanturu svojih života. U dve godine mnogo toga se promenilo, a nekima od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće.

Glavna protagonistica priče, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u drugom delu “Seksa i grada” odlazi sa svojim najboljim prijateljicama, Samanthom Jones (Kim Cattrall), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) u Abu Dhabi gde ih čekaju mnoge avanture.

Osim Penelope Cruz i Miley Cyrus, u “Seksu i gradu 2” pojavljuje se i bivši dečko glavne glumice, Aidan Shaw, koji će pomrsiti idealan brak Carrie i Mr Biga. S Aidanom će se Carrie susresti upravo u Abu Dhabiju, gde Njujorčanke borave na poziv bivšeg Samanthinog dečka koji tamo snima film.

Novi nastavak će donijeti i nove brige za glavne likove pa će tako Samantha biti zabrinuta zbog starenja i spremna učiniti sve da zadrži mladalački izgled. Charlotte će biti zasićena porodičnim životom i odgajanjem dece, dok će Miranda imati sasvim suprotne želje – da prestane raditi i postane domaćica.

Osim mnogih zapleta, ljubavi i koktela, film će biti prepun modnih kombinacija koje oduševljavaju žene širom sveta, dečjeg plača, ali i seksa, barem kada je nestašna Samantha u pitanju.

OSTAVI KOMENTAR