Start Stars Hot News! Seks, grad i svađe: Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ponovo izvukle...

Seks, grad i svađe: Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ponovo izvukle kandže

SHARE

Mačke iz “Seksa i grada”, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall ponovo su izvukle kandže, ovoga puta zbog sporne klauzule ugovora.

Klauzula filma, koji je u ugovor stavila Sarah Jessica Parker, kao jedna od producentkinja, nalaže kako svako kome se omakne deo sadržaja filma te isti dospe u javnost, mora platiti do 2,5 miliona dolara kazne. Na takvu je odluku glumica došla jer smatra kako će jedino ako radnja ostane u strogoj tajnosti novi nastavak “Seksa i grada” napuniti bioskopske blagajne.

Prva koja se ogrešila o propise bila je upravo Kim Cattrall koja tokom čitanja scenarija nije pazila ko je sluša, pa su detalji radnje novog nastavka hit filma procureli u medije. Shvativši kako bi zbog svoje nepažnje trebala iskeširati poveću svotu novca, Kim se razbesnela i klauzulu nazvala ludom, usput kritikujući koleginicu. “Strah me nositi scenario sa sobom, bojim se za sopstveni život zbog potpisivanja ugovora”, ironično je rekla Kim američkim medijima.

A dok se devojke svađaju oko ugovora, javnost se naslađuje zlim komentarima na račun služenog plakata. Naime, na njemu su četiri dame toliko photoshopirane da ih ni roditelji ne bi prepoznali, a borba s godinama, borama i večna trka s vremenom ovoga puta definitivno nije dobijena, naprotiv.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR