Start Stars Hot News! Sedmogodišnja devojčica se probudila iz kome slušajući Adele

Sedmogodišnja devojčica se probudila iz kome slušajući Adele

SHARE

Malena Charlotte Neve bila u komi nedelju dana, a nakon što joj je puštena pesma “Rolling in the Deep”, ona se čudesno probudila.

null

Sedmogodišnjakinja je bila u teškoj situaciji, a doktori su njenoj mami i tati rekli da se pripreme na najgore, jer su male šanse da ona preživi. Charlotte je počela da se budi nakon što je na radiju krenula pesma “Rolling in the Deep” uz koju je i njena mama Leila počela da peva.

“Bilo je to čudo. Doktori su mi rekli da se oprostim od nje a ja sam pomislila da ću izgubiti svoju devojčicu”, rekla je Leila za Daily Mirror. “Legla sam pored nje i zagrlila je. Onda je Adele krenula na radiju a ja sam počela da joj pevam. Ona obožava Adele a tu pesmu nas dve smo nekad pevale zajedno.”

[youtube rYEDA3JcQqw]

“Onda je Charlotte počela da se smeje. NIsam mogla da verujem! Ovo je bilo prvi put da reaguje na nešto nakon kome. Sestre su bile zapanjene i rekle mi da nastavim sa pevanjem. Nakon toga, ona se opet nasmejala.” Izgleda da je Adele svojim pesmama uradila više za svet nego i što može da zamisli.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR