282
ScreenFun #95: Osvoj PS Vitu i saznaj koje su omiljene igre Sare...

ScreenFun #95: Osvoj PS Vitu i saznaj koje su omiljene igre Sare Jovanović!

282
SHARE

null

Samo u novom ScreenFunu: Premijerno predstavljamo Assassin’s Creed IV! Piratsku verziju popularne igre. Pored toga što ćemo vas upoznati s novim junakom AC serijala, saznajte gde će se odvijati nova igra, koga ćete trebati da eleminišite a kao šlag na torti tu je i poster Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Aprilski ScreenFun donosi dva zanimljiva specijala: jedan se tiče umetnosti u Minecraftu u kojem ćete moći da vidite neverovatne kreacije igrača ove popularne igre od kojih zastaje dah. Drugi specijal je, naravno, o novopredstavljenoj konzoli PlayStation 4. Saznajte kako će izgledati next-gen revolucija, šta donosi DualShock 4 kontroler, PlayStation Eye i, kao najvažnije, kako će izgledati igre za PS4: Killzone: Shadowfall, Knack, Watch Dogs, Driveclub, Witcher 3…

Novi broj ScreenFuna donosi niz dobrih Previewova. Tu su se našli: Destiny (novi Halo), Brothers: A Tale of Two Sons (co-op akcija), Survarium (novi STALKER) i Warframe (koncept saradnje umesto ubijanja) i naravno Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Test rubrika aprilskog ScreenFuna je takođe bogata. Proverite koje su ocene dobili: AC III: TtoKW – The Infamy, Aliens: Colonial Marines, CitiesXL Platinum, Crysis 3, Gears of War: Judgment (s posterom), Impire, Metal Gear Rising: Revengeance, Sniper Elite: Nazi Zombie Army, Special Forces Team X, The Showdown Effect, Tomb Raider kao i mini-opisi igara: Brütal Legend za PC, Ninja Gaiden Sigma 2 Plus, Sly Cooper: Thieves in Time, The Sims 3: University Life i Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate. Tu su i opisi mobilnih igara za Android i iOS: Real Racing 3, Pocket Stables, AVP: Evolution, Alien Breed i Sela The Space Pirate.

Rubrika Trix je posebno izdašna u ovom broju: Tu je vodič za Laru Kroft kroz novi Tomb Raider ali i vodič za preživljavanje s finim cakama u Call of Duty: Black Ops II multiplejeru. Ako želite da saznate na kojim mobilnim uređajima ćemo se igrati u narednom periodu, pogledajte članak u rubrici Hardware o najboljim uređajima sa sajma mobilnih telefona u Barseloni. U ovom broju imamo dva poklona za vas. Prvi je megaposter Connora u četiri dela koji je izabran na glasanju na Facebooku. Druga je PlayStation Vita! Samo najVITAlniji osvajaju ovu ručnu konzolu! Takođe, pročitaj i koje to igre Sara Jovanović najradije igra.

Aprilski ScreenFun #95 je u prodaji od 15. marta 2013. na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 90 dinara.

2 KOMENTARA

  1. Pozdrav redakciji screenfun-a.Zelim da vam kazem par reči.Ne znam zasto vam svi cestitaju za 100 broj,ja bih vam cestitao za 92 u njemu je bilo sve sto mi je bilo potrebno cekao sam cekao i docekao taj 92 broj i jos nesto bih hteo da vam kazem kada god se vracam iz bg-a a cesto putujem za bg kupim screenfun i to u mladenovcu ja sam iz Smederevske Palanke i kada ga kupim ja cim sednem u kola citam i tako posle 10 minuta i posle procitanih 25 strana postane mi muka i ja nemogu da citam a tako bih ga citao ja hocu a telo nece imate li kakvo resenje za citanje screenfuna u kolima a da ne bude muka ako ima javi!Pozz :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.