Start Stars Hot News! ScreenFun #92: januar 2013. – osvoji PS Vitu!

ScreenFun #92: januar 2013. – osvoji PS Vitu!

SHARE

null

Predstavljamo vam Grand Theft Auto V: Nov deo Rockstarovog hita koji će imati čak trojicu glavnih junaka! Pročitajte kako će to uticati na poznati serijal.

Novi broj ScreenFuna prepun je dobrog sadržaja! Kao prvo, pročitajte šta pravi gejmeri poklanjaju za Novu godinu a potom pogledajte članak o uspehu domaće kompanije Nordeus koja je zaslužna za poznatu Facebook igru Top Eleven. Takođe, u ovom broju predstavljamo konzolu Nintendo Wii U. Saznajte koliko je dobra i primenjljiva u praksi i proverite kakve su prve igre!

Pored pomenutog previewa GTA V, u ovom broju ScreenFuna naći ćete i preview igre StarCraft II: Heart of the Swarm. Pročitajte sve o multiplejer beta-testu kao i zbog čega se još uvek ne pušta u prodaju iako deluje završeno.

Test rubrika ovog broja je takođe veoma izdašna pa su se u njoj našle sledeće igre: Assassin’s Creed III PC (plus poster), Baldur’s Gate: Enhanced Edition, Battlefield 3 Aftermath, Call of Duty: Black Ops 2, F1 Race Stars, Far Cry 3 (plus poster plus vodič za preživljavanje), Hitman: Absolution, Karateka, Lego The Lord of the Rings, Planetside 2, Scribblenauts Unlimited, Sine Mora, The Sims 3 Seasons, The Walking Dead: Episode V kao i mini-opisi igara: Persona 4 Golden, Disney Epic Mickey 2, CoD: Black Ops Declassified, Paper Mario: Sticker Star i Wonderbook: Book of Spells. Tu su i testovi mobilnih igara: Curiosity: What’s inside the Cube?, Angry Birds: Star Wars, Predators, ShadowGun: DeadZone i Avengers Initiative.

Od ovog broja poklanjamo vam megaposter Super Maria – u čast izlaska Nintendo Wii U konzole! Međutim, to nije sve od poklona: Novi broj ScreenFuna poklanja vam i konzolu Sony PS Vita! Pošaljite SMS, stisnite fige i Vita može biti vaša!

U rubrici Hardware našao se i Asusov tablet za igranje sa čipom Nvidia Tegra 3 kao i redizajnirani Nintendo Wii Mini.

Januarski ScreenFun #92 je u prodaji od 15. decembra 2012. na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 90 dinara.

OSTAVI KOMENTAR