Start Stars Hot News! ScreenFun #90: Messi protiv Ronalda, Justin Bieber u najboljoj sportskoj simulaciji svih...

ScreenFun #90: Messi protiv Ronalda, Justin Bieber u najboljoj sportskoj simulaciji svih vremena!

SHARE

Novi broj časopisa ScreenFun od danas je na kioscima, a u njemu nas očekuje žestok okršaj FIFA i PES serijala, čija su zaštitna lica Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

null

null

Da li nam se više dopao Ronaldov PES ili Messijeva FIFA saznaćete kroz opise obe igre, a uporedili smo i osobine ova dva igrača u obe igre, kako bismo dobili sliku ko je od njih zaista bolji! Ovomesečni ScreenFun u znaku je sporta, pa smo tako predstavili i NBA 2K13, u kojem gostuje Justin Bieber! Kako se Jus našao u novoj ulozi i zašto je jedan od najboljih igrača u igri, saznaćete u opisu ove igre.

null

null

U novom broju naći ćete i specijal o pravljenu igara odnosno kako da skupite lovu da razvoj video-igre preko servisa Kickstareter.com. Pročitajte i o uspešnim projektima i pokupite ideju!

ScreenFun #90 donosi i odličnu preview rubriku u kojoj su se našle Grand Theft Auto V sa novim screenshotovima, Remember Me sa novom heroinom, i Splinter Cell: Blacklist sa posterom.

null

Rubrika test pored pomenutih sportskih igara donosi i Borderlands 2 (sa ekskluzivnim intevjuom), Carrier Command: Gaea Mission, Damage Inc Pacific Squadron WWII, Dead or Alive 5, FTL, Resident Evil 6 (saznajte zašto nas je razočarao), Tekken Tag Tournament 2, The Testament of Sherlock Holmes, Torchlight II, WoW: Mists of Pandaria (i dalje zakon) a tu su i mobilne igre: Rayman: Jungle Run, Bag Piggies, Bard’s Tale, Horn i Offworld. U mini-opisima našle su se: Castle Crashers, Tony Hawk’s Pro Skater HD, Jet Set Radio HD, The Sims 3 Supernatural i Double Dragon Neon.

U rubrici Hardware našao se test veoma popularne grafičke kartice GeForce GTX 660 Ti. Saznajte zašto je ova kartica prva na listi želja kod igrača!

U novom broju naći ćete i novi deo megapostera! Objavljujemo treći deo Dantea iz DmC: Devil May Cry! Još malo pa gotovo.

Želeli biste Sony PSP? Nije problem! Imamo jedan za vas. Pošaljite SMS i stisnite fige.

Novembarski ScreenFun #90 je u prodaji od 15. oktobra 2012. na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 90 dinara.

OSTAVI KOMENTAR