Start Stars Hot News! Scooter Braun želi da pošalje Justina Biebera na rehabilitaciju?

Scooter Braun želi da pošalje Justina Biebera na rehabilitaciju?

SHARE

justinbieber

Jedan američki tabloid objavio je vest da menadžer Justina Biebera, Scooter Braun, želi da poznati pevač ode na rehabilitaciju kako bi se sklonio od loših uticaja.

Neimenovani izvor rekao je za Radar Online da je osoba najbliža Biebsu u profesionalnom životu, toliko zabrinuta za njega da želi da on provede neko vreme u rehabilitacionoj ustanovi.
Justin je u poslednje vreme u centru pažnje medija zbog brojnih incidenata, ali je Scooter uvek bio na njegovoj strani i uvek je govorio da je pevač dobro, i da je jednostavno mlad i uživa u životu. Ipak, izvor sada tvrdi da se to promenilo: “Justin se druži sa pogrešnim ljudima. Stalno upada u nevolje, a Braun je uvek bio uz njega, i dalje je. Ali sada Scooter želi da on ode na rehabilitaciju kako bi ponovo uspostavio kontrolu nad svojim životom, prestao da puši marihuanu i smanjio sa izlascima. On je jednostavno okružen lošim uticajima.”
Izvor je dodao da Justinov menadžer nije jedini koji je zabrinut, i da su mnogi ljudi koji dugo poznaju pevača vide da mu je potrebna stručna pomoć.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR