Start Stars Hot News! Scooter Braun tvrdi da drži Justina Biebera pod kontrolom: Ja brinem o...

Scooter Braun tvrdi da drži Justina Biebera pod kontrolom: Ja brinem o njemu

SHARE

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Scooter Braun napravio je fantastičan poslovan poduhvat kad je na YouTubeu otkrio Justina Biebera a kaže da se i danas brine za svog štićenika i da ga konstantno brani od raznih glasina.

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

U novom intervjuu za časopis ET, Scooter je ispričao kako je nabasao na Biebsa: “Bio sam na YouTubeu i tražio nešto za Akona, a trebao sam da pogledam i tog klinca koji peva ‘Respect’ Arethe Franklin. Bio je to Justin. U to vreme imao je možda šest do 8 videa koje je postavljala njegova mama. Tad sam shvatio ‘To je klinac kog tražim’ i dospeo sam u kontakt s njim.”

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Scooter kaže kako se zaista jako brine za izvođače koji rade s njim. “Stvarno mi je stalo i brinem za njega, brinem o svim svojim umetnicima, ne želim da se muče u vezi bilo čega. Ponekad se probudim i podsetim sebe da 99% stvari koje se pišu nisu istinite i da to ne sme da utiče na mene. To što je neku vest objavio svaki mogući medij, ne znači da je ona istinita”, kaže on. Braun ipa ne idealizuje Justina i kaže kako će on i ubuduće činiti greške. “Kad on načini neku grešku, setite se da mu je tek 19 godina. Praviće greške, svi ih pravimo.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR