242
Scooter Braun tvrdi da drži Justina Biebera pod kontrolom: Ja brinem o...

Scooter Braun tvrdi da drži Justina Biebera pod kontrolom: Ja brinem o njemu

242
SHARE

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Scooter Braun napravio je fantastičan poslovan poduhvat kad je na YouTubeu otkrio Justina Biebera a kaže da se i danas brine za svog štićenika i da ga konstantno brani od raznih glasina.

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

U novom intervjuu za časopis ET, Scooter je ispričao kako je nabasao na Biebsa: “Bio sam na YouTubeu i tražio nešto za Akona, a trebao sam da pogledam i tog klinca koji peva ‘Respect’ Arethe Franklin. Bio je to Justin. U to vreme imao je možda šest do 8 videa koje je postavljala njegova mama. Tad sam shvatio ‘To je klinac kog tražim’ i dospeo sam u kontakt s njim.”

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Scooter kaže kako se zaista jako brine za izvođače koji rade s njim. “Stvarno mi je stalo i brinem za njega, brinem o svim svojim umetnicima, ne želim da se muče u vezi bilo čega. Ponekad se probudim i podsetim sebe da 99% stvari koje se pišu nisu istinite i da to ne sme da utiče na mene. To što je neku vest objavio svaki mogući medij, ne znači da je ona istinita”, kaže on. Braun ipa ne idealizuje Justina i kaže kako će on i ubuduće činiti greške. “Kad on načini neku grešku, setite se da mu je tek 19 godina. Praviće greške, svi ih pravimo.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Upotpunosti se dlazem s scooterom,mediji zele Justina prikazat kao losu osobu,jer su ljubomorni.Ali Beliebera ima puno i Justin nikada nece ostat sam ili otic u zaborav…<3

    Belieber4ever

  2. BRAVOOOO!!! Pa Nina Nesbit dolazi u Srbijuuu!???? :OOOOOOOO link to facebook.com Ne mogu da verujem! o.O (Izvinite Belieberi ovo je najnoviji post morala sam tu da postavim ukoliko ne volite Ninu pravite se da ovaj komentar ne postoji)

  3. Njega zaista mediji napadaju zbog svake sitnice.Nekada pravi i vece greske nije da nije ali nije fer da svaki put ispasta.Nije lako kada te kamere svuda prate i kada si pod lupom konstatno.Ali to ne vazi za Miley jer ona sama provocira medije i privlaci paznju na sebe.

  4. Nije isti slucaj Justin i Miley.. ni priblizno. Za nju nista ne lazu mediji, devojka u poslednje vreme voli da je oskudno obucena i da pokazuje jezik itd. Btw ne mrzim Miley da ne bude to, stvarno nemam misljenje o njoj ali su joj super pesme. :)

  5. Sve moze…. osim Biebera! :D Svakom sve svidja drugacija muzika,privlaci drugacija osoba..Ali ne treba mrzeti druge zbog raz ukusa,kako to ne kapirate..

  6. Aahahhahaha ja ne mrzim njega jer ga ne poznajem , on se meni jednostavno ne svidja ni on niti njegova muzika. A sa obzirom na sve moja najbolja drugarica je Belieber …tako da… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.