730
Scooter Braun brani loše ponašanje Justina Biebera: “Ne radi to zbog slave,...

Scooter Braun brani loše ponašanje Justina Biebera: “Ne radi to zbog slave, on je samo klinac”

730
SHARE

Menadžer slavnog pevača brani svog klijenta koji je u poslednjih par meseci počeo da stvara imidž lošeg momka. Ipak, Scooter Brown kaže da je sve u redu.

null

Govoreći o incidentu na snimanju serije CSI, Braun je za Rolling Stone rekao: “Producent me zove telefonom i kaže – ‘Justin je neverovatno neprofesionalan. Stavio je ruku u tortu, zaključao me je u ormar….’ Ja mu kažem ‘Hajde da te pitam nešto. Kad te je zaključao u ormar, da li si mu rekao da si ljut?’ On mi odgovara ‘Ne, potreban mi je za posao, pa sam se smejao.’ Ja sam mu rekao, ‘Znači, praktično si mu rekao da je sve OK? Onda si ti više kriv od njega. On je klinac – čeka nekoga da mu kaže gde su granice.”

null

Braun kaže da je iznenađen Justinovim problemima sa zakonom ali uverava sve da se Justin samo ponaša u skladu sa svojim godinama. “Kad se ponaša bezobrazno on to ne radi zato što je slavan. On je takav zato što je klinac.”

27 KOMENTARA

    • Potpuno se slazem…ja nikada necu skapirati kako je on postao poznat,kada nema pojma o nicemu…..sreca njegova pa ga je Usher nasao……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.